Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barbatul care a furat pistolul jandarmilor la mitingul din 10 august nu vrea in libertate

Adevărul Adevărul,
Barbatul care a furat pistolul jandarmilor la mitingul din 10 august nu vrea in libertate

Barbatul acuzat ca ar fi furat arma unui jandarm la protestul din 10 august s-a prezentat miercuri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, pentru a cere inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda. Avocatul acestuia a afirmat in instanta ca retrage cererea de eliberare si lasa la latitudinea judecatorilor sa stabileasca masura preventiva care s-ar cuveni. continuă pe Adevărul

Un oficial austriac atentioneaza ca guvernul roman distorsioneaza faptele in legatura cu mitingul din 10 august

Karl Nehammer, secretarul general al partidului austriac de guvernamant OVP), acuza guvernul Romaniei ca distorsioneaza faptele si da vina pe protestatari in legatura cu violentele din 10 august, scrie G4Media.

Rasturnare de situatie. Barbatul care a furat pistolul femeii jandarm isi retrage contestatia de a ramane in libertate

Protestatarul care a lovit femeia jandarm si a i-a furat arma in seara de 10 august si-a retras cerea de a ramane in libertate. Initial, Dumitru Daniel a contestat masura de arestare preventiva. Agresorul a.

Carmen Dan va face duminica seara declaratii despre mitingul din 10 august

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, va sustine astazi o declaratie de presa, incepand cu ora 19. 00, avand ca tema evenimentele de la manifestatiile din data de 10 august, informeaza un comunicat MAI.

Inspectia Judiciara face verificari n cazul procurorilor care au nceput ancheta privind protestul din 10 august

Inspectia Judiciara efectueaza verificari prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu si Bogdan Parlog, cei care au demarat ancheta in legatura cu modul de interventie al jandarmilor in timpul protestului din 10 august, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Inspectiei Judiciare.

Politia Capitalei: Barbatul care a furat pistolul femeii-jandarm a tras doua focuri cu aceasta arma, pe un teren viran (VIDEO)

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat marti ca barbatul care a furat arma femeii-jandarm la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei a folosit pistolul, tragand doua focuri de.

UPDATE Politia anunta ca a gasit arma furata de la femeia-jandarm, n timpul protestului din 10 august. Parchetul precizeaza ca pistolul a fost recuperat n Ilfov

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata, anunta Politia Capitalei. Dupa anuntul politistilor, Parchetul a precizat ca arma a fost gasita in Ilfov.

Numarul plangerilor dupa violentele de la mitingul din 10 august a ajuns la 351

Procurorii au inregistrat pana luni 351 de plangeri impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, 60 dintre acestea fiind inregistrate astazi.

Politia anunta ca a gasit arma furata de la femeia-jandarm, n timpul protestului din 10 august

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata, anunta Politia Capitalei.

Tudorel Toader il ironizeaza pe Augustin Lazar, dupa deschiderea anchetei privind protestul din 10 august: Nu aveam nevoie de asigurari, toate anchetele trebuie sa fie obiective (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca ancheta privind mitingul din 10 august va fi una obiectiva. Oficialul.

RASTURNARE DE SITUATIE! Barbatul care a furat ARMA jandarmeritei nu mai cere ELIBERAREA

UPDATE: Barbatul s-a razgandit Barbatul acuzat de sustragerea armei jandarmeritei la protestul din 10 august, in Piata Victoriei, s-ar razgandit, in privinta cererii de eliberare. Avocatul acestuia a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )