Libnet.ro
UNICEF

23:30

Barbatul care a injunghiat-o pe primarita din Koln a primit 14 ani inchisoare

România Liberă România Liberă,
Barbatul care a injunghiat-o pe primarita din Koln a primit 14 ani inchisoare

Barbatul care a injunghiat-o pe Henriette Reker, invocand pozitia pro-refugiati a candidatei devenite primar al orasului Koln, a fost condamnat vineri la 14 ani de inchisoare pentru tentativa de omor de un tribunal din Dusseldorf, transmite DPA, preluat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Barbatul care a injunghiat-o pe primarita orasului Koln a fost condamnat la 14 ani de inchisoare

Barbatul care a injunghiat-o in gat pe Henriette Reker, primarul orasului Koln, cu o zi inainte sa fie aleasa in functie, a fost condamnat vineri la 14 ani de inchisoare de tribunalul federal din Dusseldorf, relateaza DPA.

Barbatul care a incercat sa jefuiasca o banca din Bucuresti cu un pistol cu bile, prins de politie cand se pregatea sa fuga din tara

Barbatul care a incercat sa jefuiastca o unitate BRD din Sectorul 3 al Capitalei a fost prins de politie, joi, in zona granitei de Vest a Romaniei, El urmeaza sa fie dus la audieri la sediul Politiei Capitalei.

Grecii de la Marinopoulos, care controlau cafenelele Starbucks din Romania, si-au cerut insolventa

Grecii de la Marinopoulos si-au cerut insolventa. Acestia controlau la un moment dat cafenelele Starbucks din Romania si magazinele de haine Gap. Grecii au datorii de 3 miliarde de euro catre 1000 de credit.

Imagini cu momentul in care unul dintre teroristii din Istanbul este impuscat de catre politisti (VIDEO)

Pe internet au aparut imagini din timpul atentatului terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul. in acestea pot fi observati oameni ce fug de un tip inarmat si cum acesta se prabuseste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )