Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul din Iasi a anuntat la politie ca a fost jefuit in scara blocului. Cand au vizionat camerele de supraveghere, oamenii legii au crezut ca nu vad bine. Doamne, ce le mai trece prin cap unora! (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Barbatul din Iasi a anuntat la politie ca a fost jefuit in scara blocului. Cand au vizionat camerele de supraveghere, oamenii legii au crezut ca nu vad bine. Doamne, ce le mai trece prin cap unora! (VIDEO)

Un barbat din Iasi a sunat la politie si a anuntat ca a fost jefuit in scara blocului. Dar ce a urmat intrece orice imaginatie. Mai pecis, oamenii legii au constatat ca blocul avea camere de. continuă pe Antena3

Sorin e profesor de istorie la un celebru liceu din Iasi. Recent a fost chemat in biroul directorului si i s-a aratat o hartie ce-i fusese lasata pe masa. in fata scolii, Ioana, o tanara a rabufnit: Noi nu putem sa ii tinem piept

Jumatate dintre elevii unei clase de-a XII-a de la Colegiul Mihai Eminescu cer inlocuirea dirigintelui lor. Liceenii, care peste cateva luni sustin bacalaureatul, il acuza pe dascalul Sorin Sitea ca i-ar di.

Explicatia ieseanului care s-a jefuit singur. Motivul hazliu pe care l-a invocat cand a fost audiat de politisti

Barbatul din Iasi care a fost pus sub acuzare pentru inducerea in eroare a organelor judiciare a explicat politistilor ce l-a determinat sa minta.

Un barbat din Iasi, cercetat de politisti dupa ce a inscenat ca a fost talharit in scara blocului

Un barbat de 34 de ani e cercetat de politisti, dupa ce a inscenat ca a fost talharit intr-o scara de bloc din Iasi. Acesta si-a pus sotia sa sune la 112 pentru a spune ca un necunoscut l-a agresat si.

Un barbat din Iasi si-a inscenat propria talharie, dupa ce a pierut banii familiei la PACANELE, dar a fost dat de gol de camera de supraveghere din scara blocului. MOMENTE DE CASCADORII RASULUI, VIRALE pe Internet

Titlul de cel mai prost hot ii revine unui barbat din Iasi. Tanarul si-a inscenat o talharie, speriat ca va fi certat de sotie pentru ca a pierdut banii la pacanele. Omul si-a aruncat portofelul gol pe jos, apoi.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Protest anuntat pentru vineri in fata Universitatii Cuza din Iasi. Profesorii fac apel la implicare: Are loc un asalt continuu asupra statului de drept

Un protest fara precedent este anuntat pentru astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. O petitie in sprijinul manifestatiei semnata de sase cunoscute cadre didactice a strans in final sute de adeziuni. De peste doi ani are loc un asalt continuu asupra statului de drept. in loc sa abandoneze un demers profund toxic, coalitia actuala de guvernare a trecut la modificarea brutala a legislatiei referitoare la combaterea coruptiei, spun semnatarii.

Barbatul din comuna Miraslau murise de tanar, iar toti credeau ca o data cu asta s-au terminat si necazurile pentru om. Nu a fost insa deloc asa. Parca a fost blestemat

Barbatul din comuna Miraslau, judetul Alba, murise de tanar. Avea doar 32 de ani. Apropiatii si localnicii au crezut ca odata cu disparitia omului, s-au sfarsit si necazurile acestuia. Dar nu a fost delo.

VIDEO Zeci de profesori au protestat in fata Universitatii Cuza din Iasi: Dependenta justitiei este sursa coruptiei

Cateva zeci de profesori de la mai multe facultati au protestat, joi, pe treptele Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, printre manifestanti fiind si colegi ai ministrului Justitiei, care au purtat pancarte cu mesajul Tudorel Toader, nu ne esti model. Manifestatia a avut loc in urma unui apel al cadrelor didactice universitare iesene, in care oamenii sunt chemati sa se implice in apararea statului de drept, a democratiei si a valorilor europene.

Scandal la un liceu din Iasi! Elevii cer schimbarea profesorului de istorie fiindca ii favorizeaza pe cei pe care ii pregateste

O parte din elevii unei clase de la un liceu renumit din Iasi cer ca profesorul lor de istorie, care le este si diriginte, sa fie inlocuit pentru ca favorizeaza anumiti elevi. Desi mai au doar cateva.

Apel al membrilor comunitatii academice din Iasi pentru apararea statului de drept

79 de de reprezentanti ai universitatilor, institutelor de cercetare si oameni de cultura din Iasi au semnat pana la acesta ora un apel pentru apararea statului de drept din Romania. Constienti de faptul ca atacul asupra justitiei reprezinta inceputul alunecarii Romaniei catre un sistem oligarhic, iliberal, in care intreaga putere va apartine unui grup restrans de persoane, subsemnatii fac un apel public catre cetatenii Romaniei de a se implica, in apararea statului de drept, a democratiei si a valorilor europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )