Libnet.ro
UNICEF

23:00

Barbatul din Olt depistat pozitiv cu Covid-19, rezultat negativ la retestare. Testul va fi repetat luni

Adevărul Adevărul,
Barbatul din Olt depistat pozitiv cu Covid-19, rezultat negativ la retestare. Testul va fi repetat luni

Barbatul de 51 ani din Olt, depistat pozitiv la testul privind noul coronavirus, a fost testat din nou la internare, rezultatul fiind negativ. continuă pe Adevărul

Alti doi pacienti infectati cu coronavirus, declarati vindecati. Este vorba de femeia si barbatul din Timisoara care au venit din Italia cu acelasi avion

Alti doi pacienti care au fost infectati cu coronavirus au fost declarati vindecati de medici, dupa ce doua teste efectuate la intervale de 24 de ore au avut rezultat negativ. Este vorba de femeia de 38 de ani si barbatul de 47 de ani din Timisoara, care venisera din Italia cu acelasi avion.

Coronavirus in Romania: 8 cazuri confirmate din care 3 vindecate Romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii

In Romania au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei dintre pacienti fiind declarati vindecati. in carantina institutionalizata se afla 21 de persoane, iar alte 12. 158 sunt in izolare la domiciliu. Potrivit autoritatilor, romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii. 27 Un tanar din Iasi, izolat la domiciliu, s-a dus sa dea examenul la scoala de soferi 16. 08 Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri15. 33 Orban ii roaga pe romanii din zonele afectate de coronavirus sa nu vina acasa de Paste13. 49 Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia 13. 31 Trei cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Violeta Alexandru, aviz negativ pentru functia de ministru al Muncii si Protectiei Sociale

ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru. --- * ACTUALIZARE - Monica Anisie, ministrul propus al Educatiei si Cercetarii a primit aviz negativ. S-au inregistrat 16 voturi pentru, 14 impotriva si trei abtineri. --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe, ministrul propus al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil. La finalul audierilor s-au inregistrat 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o ambtinere din partea membrilor comisiei.

Al 9-lea caz de coronavirus in Romania. Barbat de 40 de ani, din Hunedoara, testat pozitiv

In nou caz pozitiv de coronavirus in Romania. Un barbat de 40 de ani din Hunedoara este al 9-lea roman confirmat cu virusul din China.

3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Trei cetateni romani din Italia au fost depistati pozitiv cu virusul Covid-19. Cei trei sunt din provincia Trevizo, din Cremona si Bologna, informeaza MAE.

Barbatul din Suceava confirmat cu coronavirus, transportat la Iasi

Barbatul de 71 de ani confirmat cu coronavirus a fost transportat miercuri seara la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )