Libnet.ro
UNICEF

20:15

Barna: Sustinem proiectul de eliminare a pensiilor speciale dar probabilitatea ca el sa fie atacat la CCR de PSD este una foarte mare

Hotnews Hotnews,
 Barna: Sustinem proiectul de eliminare a pensiilor speciale dar probabilitatea ca el sa fie atacat la CCR de PSD este una foarte mare

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, marti, ca parlamentarii Uniunii sustin proiectul privind abrogarea pensiilor speciale, insa a indicat ca probabilitatea sa fie atacat la CCR de PSD este una foarte mare. continuă pe Hotnews

Dan Barna: Ramanem fermi pe solicitarea ca bugetul sa fie dezbatut de Parlament

Presedintele USR, Dan Barna, a reiterat marti ca angajarea raspunderii de catre Guvern in cazul bugetului de stat ar crea un precedent periculos si a aratat ca reprezentantii Uniunii solicita ferm dezbaterea acestui proiect in Parlament. Barna: Sustinem proiectul de eliminare a pensiilor speciale dar probabilitatea ca el sa fie atacat la CCR de PSD este una foarte mare .

Proiectul care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, aprobat

ACTUALIZARE - Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu. --- * ACTUALIZARE - Comisia a aprobat dublarea alocatiilor --- Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat marti raport favorabil pentru proiectul de hotarare care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI, informeaza Agerpres. ro.

Eliminarea pensiilor speciale a trecut de comisia de munca din Camera Deputatilor

ACTUALIZARE - Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat, astazi, dupa ce Comisia pentru munca a adoptat un raport favorabil pentru proiectul privind eliminarea pensiilor speciale, ca PNL a bifat o mare promisiune din campania electorala. --- * ACTUALIZARE - Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca pensiile speciale trebuie puse intr-o anumita logica, astfel incat, dupa modelul altor tari din UE, sa nu depaseasca 80% din salariu. --- * ACTUALIZARE - Comisia a aprobat dublarea alocatiilor --- Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat marti raport favorabil pentru proiectul de hotarare care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI, informeaza Agerpres. ro.

Comisia de Munca din Camera Deputatilor a dat raport favorabil pentru abrogarea pensiilor speciale Singurii care isi mentin privilegiile sunt militarii si politistii

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a dat, marti, raport favorabil pentru abrogarea pensiilor speciale. Singurii care isi mentin privilegiile sunt militarii si politistii. Magistratii isi pierd pensiile speciale desi au de partea lor o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca modificarea acestora este neconstitutionala. De asemenea, sportivii si artistii isi pierd pensiile speciale. PSD a anuntat ca se opune categoric eliminarii indemnizatiilor de merit pentru artisti si sportivi si vor respinge in plen amendamentul care prevede acest lucru.

Daniel Suciu: PSD sustine impozitarea drastica a pensiilor speciale

PSD sustine abrogarea pensiilor speciale, in conditiile in care va fi adoptata in Parlament o varianta fara ca sa existe riscul de a se castiga in instanta, a doua varianta fiind cea a impozitarii drastice a acestora, a declarat marti deputatul social-democrat Daniel Suciu.

PSD va sustine abrogarea pensiilor speciale

PSD va sustine abrogarea pensiilor speciale, a anuntat vicepresedintele PSD Gabriel Zetea.

Teodorovici: Pozitia ferma a PSD - eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, sau taxarea acestora

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, citat de Agerpres.

Eugen Teodorovici: PSD sustine eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor.

CSM reactioneaza din nou privind o eventuala eliminare a pensiilor de serviciu: Remuneratia adecvata este o componenta a independentei justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) reactioneaza din nou cu privire la o eventuala eliminare a pensiilor speciale, spunand ca nu va tolera sub nicio forma afectarea statutului magistratilor si incalcarea independentei acestora. CSM afirma ca pensia de serviciu si o remuneratie adecvata reprezinta o componenta a independentei justitiei, garantie a statului de drept.

Deputatii din Comisia de Munca, aviz favorabil pentru abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si magistratilor. Militarii si politistii isi pastreaza privilegiile

UPDATE: Deputatii din Comisia de Munca au adoptat, cu unanimitate de voturi, raportul prin care sunt eliminate pensiile speciale. Votul final va avea loc, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, acesta fiind forul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )