Libnet.ro
UNICEF

18:30

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacta, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca. continuă pe Hotnews

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca.

Traian Basescu: Dan Barna are abordare de penal

Traian Basescu a declarat ca Dan Barna insusi a avut o abordare de penal atunci cand a sustinut, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere, ca judecatorii constitutionali sunt varful de lance al.

Dancila, la Sibiu: Organizatia are o lupta foarte mare, stiind ca de aici este si domnul presedinte Klaus Iohannis si candidatul USR, Dan Barna

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o lupta foarte mare la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna. Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Dacian Ciolos a declarat, vineri seara, ca alianta USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna sa fie candidatul la alegerile prezidentiale, iar el sa fie desemnat premier, dupa ce alianta 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare, relateaza Mediafax.

Mihai Fifor, atac la adresa lui Dan Barna: Avem datoria de a nu lasa tara pe mana unor aventurieri superficiali. Nu va vom permite sa dati foc tarii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, il ataca pe liderul USR, Dan Barna. Fifor scrie pe Facebook ca PSD are datoria de a nu lasa tara pe mana unor aventurieri superficiali. Liderul Partidului Lozinca -.

Fifor, in campania PSD pentru prezidentiale, atac la liderul USR: S-ar putea sa constatam ca Dan Barna nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Purtatorul de cuvant al PSD il ataca duminica pe Dan Barna, validat drept candidat la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS, scriind pe Facebook ca s-ar putea sa constatam ca acesta nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, care lupta acum pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania, Guvernul si Premierul 0, referindu-se la guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos.

Dan Barna, despre pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, afirma, referitor la pensiile speciale, ca ceea ce face PSD acum - ca incea.

Traian Basescu il critica dur pe Barna: Are o abordare de penal. Nu poti sa ai pretentia sa fii presedinte cu o asemenea declaratie

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat dur pe presedintele USR Dan Barna dupa ce acesta din urma a afirmat despre magistratii CCR casunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca, spunand ca nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale cu o asemenea abordare.

Alianta USR-PLUS a decis! Dan Barna este oficial candidatul comun la prezidentiale!

UPDATE Alianta USR-PLUSadecis ca va candida la prezidentiale cu presedintele USR, Dan Barna. Am facut aceasta alianta ca un pariu cu Romania. Alianta USR-PLUS este optiunea de credibilitatea.

Dan Barna: Provocarea viitorului presedinte va fi aceea de a contribui la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca provocarea celui care va fi ales presedinte al Romaniei dupa scrutinul din aceasta toamna va fi aceea de a contribui, in masura competentelor pe care le are, la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )