Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Nu e departe ziua in care voi face plangere penala pe numele lui Ponta

Adevărul Adevărul,
Basescu: Nu e departe ziua in care voi face plangere penala pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei, incepand cu ora 11. 00, unde va aborda subiecte de politica interna, precum criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar va discuta si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. continuă pe Adevărul

Basescu: Ponta guverneaza neconstitutional. ...

Traian Basescu: Ponta este parte a sistemului corupt. Nu este departe ziua cand voi face plangere penala pentru coruptie si pentru abuz in serviciu. Am cerut deja unui grup de juristi sa vedem daca un astfel de premier poate raspunde in fata legii. Nu am alte informatii decat cele publice. Sunt abuzuri legislative, abuzuri prin care isi serveste clientela politica prin acordarea de terenuri. Guvernul functioneaza cu masuri care incalca Constitutia Guvernul functioneaza cu masuri care .

Traian Basescu: Nu e departe ziua in care voi face plangere penala pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu este invitat la postul B1 TV, unde vorbeste despre criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Basescu, intrebat daca va face plangere penala impotriva lui Ponta: Nu-i departe ziua

Update 11:42 Basescu: Nu vreau ca BNR sa ajunga la cheremul Guvernului Traian Basescu a declarat astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu doreste ca Banca Nationala a Romaniei BNR) sa ajunga la cheremul Guvernului.

Basescu: Foarte posibil sa fac plangere PENALA impotriva lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, luni, daca se gandeste sa faca plangere penala impotriva premierului, pentru coruptie si abuz in serviciu, el spunand ca nu este departe ziua si ca a.

Basescu: Ponta guverneaza neconstitutional si face abuz de putere.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la B1TV, ca Ponta guverneaza neconstitutional si face abuz de putere. Citeste si: Basescu: Ponta guverneaza neconstitutional. Ma gandesc sa fac plangere penala impotriva lui Ponta Guvernul functioneaza cu masuri care incalca Constitutia: trei ministri care si-au depus demisia. Ponta are Monitorul Oficial in mana si nu publica demisiile. El crede ca si Guvernul functioneaza ca si doctoratele, prin plagiat, prin falsuril. Face o mare greseala .

Cadrele didactice de la Scoala Speciala 11, acuzate ca au agresat o fetita care sufera de Sindromul Down. Mamica a depus o plangere penala impotriva acestora

Mama unei fetite de 9 ani care sufera de Sindromul Down a depus o plangere penala impotriva cadrelor didactice de la o clasa pregatitoare din Scoala Speciala 11 din Capitala, pe motiv ca acestea au lovit-o pe fiica sa. De altfel, mamica este presedintele Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati, Madalina Turza.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu pe numele lui Victor Ponta

Traian Basescu a declarat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei transmisa in direct de B1 TV, ca nu este departe ziua in care va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta pentru abuz in serviciu, afirmand ca este corupt.

Victor Ponta, invitat astazi la Sinteza zilei. Cum le raspunde lui Antonescu si Basescu?

Vineri seara, Crin Antonescu la Antena 3 l-a atacat pe Ponta afirmand ca USLnu e mosia premierului. Azi dimineata Traian Basescu ameninta la postul sau de propaganda ca-i va face plangere penala.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

Traian Basescu: Este foarte posibil sa depun plangere pentru abuz in serviciu impotriva lui Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TVca este foarte posibil sa faca plangere penala pentru coruptie si abuz in serviciu in cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )