Libnet.ro
UNICEF

10:46

Basescu despre fotografiile cu membrii PMP: Nu am incalcat Constitutia

România Liberă România Liberă,
Basescu despre fotografiile cu membrii PMP: Nu am incalcat Constitutia

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, despre anuntul premierului Victor Ponta ca va sesiza CC pentru implicarea sa in campanie, ca in mod categoric nu a incalcat legea fundamentala si a facut referire la avizul Curtii din 2007, care spune ca presedintele nu vine din nori, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe.

Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, la Palatul Cotroceni, ca va vota Partidul Miscarea Populara, pentru ca legea nu ii interzice sa voteze.

Basescu, despre tricoul cu PMP: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, referitor la criticile care i s-au adus dupa ce s-a fotografiat purtand un tricou pe care scria Vote for.

Mircea Badea, despre pozele cu membrii PMP: Oamenii astia sunt zdraveni la cap?

Mircea Badea a comentat, duminica, la in Gura Presei, fotografiile cu membrii PMP care ii prezinta pe politicieni pe plaja in tricouri cu insemnele partidului. Sunt cele mai tari poze de pe planeta, din toate.

Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea

Victor Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina care vizeaza apararea Romaniei, considera presedintele Traian Basescu, acesta adaugand ca trebuia sa fie informat si invitat.

Ce pateste Basescu, daca CC constata ca presedintele a incalcat Constitutia

Juristii si jurnalistii sunt de parere ca - in cazul in care Curtea Constitutionala va constata ca presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia atunci cand a indemnat la votarea unui partid -.

Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Romania nu e in pericol

Presedintele Traian Basescu sustine ca nu are de ce se convoace CSAT pentru ca Romania nu se afla in pericol de a fi atacata. Declaratia vine in contextul in care premierul Victor Ponta ceruse o sedinta a.

Victor Ponta: Daca Presedintele a incalcat Constitutia si daca exista o decizie a Curtii Constitutionale, unica sanctiune este suspendarea

Premierul Victor Ponta a clarificat marti, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, demersul de sesizare al Curtii Constitutionale, in privinta incalcarii Legii Fundamentale de catre presedintele Traian.

Basescu, despre comisia privind tricoul cu PMP: O gluma voiculesciana pe care probabil o va prelua Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, referitor la o posibila petitie de suspendare care va fi trimisa Curtii Constitutionale si o ancheta parlamentara, din cauza ca a purtat tricoul cu sigla PMP, ca este o gluma voiculesciana, pe care probabil o va prelua premieru.

Basescu, despre propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune CSAT pe tema Ucrainei: S-a discutat demult, dar nu si-a dat seama cand

Propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), luni, in legatura cu situatia din Ucraina, precum si despre modul in care tara noastra ar putea sprijini Republica Moldova in contextul tensiunilor din Europa de Est a fost taxata sambata de catre presedintele Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )