Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

B1 B1,
Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe. continuă pe B1

Basescu despre fotografiile cu membrii PMP: Nu am incalcat Constitutia

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, despre anuntul premierului Victor Ponta ca va sesiza CC pentru implicarea sa in campanie, ca in mod categoric nu a incalcat legea fundamentala si a facut referire la avizul Curtii din 2007, care spune ca presedintele nu vine din nori, anunta Mediafax.

Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, la Palatul Cotroceni, ca va vota Partidul Miscarea Populara, pentru ca legea nu ii interzice sa voteze.

Basescu: Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina vizand apararea

Victor Ponta a incalcat Constitutia discutand in Guvern un act despre Ucraina care vizeaza apararea Romaniei, considera presedintele Traian Basescu, acesta adaugand ca trebuia sa fie informat si invitat.

Basescu, despre comisia privind tricoul cu PMP: O gluma voiculesciana pe care probabil o va prelua Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, referitor la o posibila petitie de suspendare care va fi trimisa Curtii Constitutionale si o ancheta parlamentara, din cauza ca a purtat tricoul cu sigla PMP, ca este o gluma voiculesciana, pe care probabil o va prelua premieru.

Basescu, despre tricoul cu PMP: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, referitor la criticile care i s-au adus dupa ce s-a fotografiat purtand un tricou pe care scria Vote for.

VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Ponta incalca grosolan Constitutia. Art 87 - presedintele poate lua parte la sedintele guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice. Aici premierul e obligat sa-l informeze pe presedinte ca se discuta aceste teme si presedintele are dreptul sa vina la sedinte. Sunt expres mentionate in Constitutie. ) Azi a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala, aparare a tarii, de politica externa, fara sa-l notifice pe presedinte. Cu siguranta nu ar mai fi avut nevoie de niciun CSAT daca si eu as fi fost acolo, asta in primul rand cu scopul de a-i informa pe toti membrii Guvernului. A incalcat grav Constitutia si isi asuma atributiuni pe care nu le are, a afirmat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia.

Ce pateste Basescu, daca CC constata ca presedintele a incalcat Constitutia

Juristii si jurnalistii sunt de parere ca - in cazul in care Curtea Constitutionala va constata ca presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia atunci cand a indemnat la votarea unui partid -.

Cum recunoaste Traian Basescu ca terfeleste Constitutia

Un presedinte care face campanie pentru un partid politic incalca Constitutia. O declara Traian Basescu in 2004, atunci cand il acuza pe Ion Iliescu de faptul ca sfideaza legea fundamentala a tarii pentru.

Victor Ponta: Cunosc si respect Constitutia. Nu aveam de ce sa il invit pe Traian Basescu la Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca respecta si cunoaste Constitutia si nu a avut niciun motiv sa il invite pe presedintele Traian Basescu la Guvern, tinand cont ca nici in sedinta de.

Traian Basescu, fotografiat la mare alaturi de lideri ai PMP: Presedintele, intr-un tricou inscriptionat Vote for PMP (FOTO)

Traian Basescu se afla la vila de protocol de la Neptun, impreuna cu sotia sa, unde petrec minivacanta de 1 Mai. Fiind la inceput de campanie electorala, Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )