Libnet.ro
UNICEF

18:15

Basescu, despre mandatul cu care merge la summitul NATO: Am aprobat prezenta avioanelor de lupta NATO

B1 B1,
Basescu, despre mandatul cu care merge la summitul NATO: Am aprobat prezenta avioanelor de lupta NATO

Presedintele Traian Basescu a explicat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, care sunt hotararile adoptate in cadrul sedintei, vorbind astfel despre mandatul cu care merge joi si vineri la summitulNATO. continuă pe B1

Ministrul Apararii Valeriu Troenco merge la summitul NATO. Ce poate obtine Moldova de la aceasta reuniune

Summitul NATO, din 4-5 septembrie, va avea efecte indirecte asupra Moldovei. Analistul militar Viorel Cibotaru spune ca la acest summit se poate veni cu sugestii pentru dezvoltarea fortelor armate din Moldova, dar si de explorare efectiva a instrumentelor existente de cooperare cu NATO.

Summitul NATO din Tara Galilor, sub semnul retragerii din Afganistan si al crizei din Ucraina

Summitul NATO care va avea loc pe 4 si 5 septembrie, la Newport, in Tara Galilor, va sta sub semnul retragerii din Afganistan si al agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei. La eveniment, care se va desfasura intr-un.

Rol CRUCIAL al Romaniei la summitul NATO de maine. Trebuie sa oprim Moscova in a controla Marea Neagra

60 de lideri mondiali si 70 de ministri ai apararii si externelor se reunesc maine, in Tara Galilor, la Summitul NATO, prima reuniune a aliantei dupa lovitura in securitatea Europei data de Rusia. Agenda.

Mandatul Romaniei la Summit-ul NATO, pe agenda sedintei CSAT de maine

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) urmeaza sa discute maine, in reuniune la Palatul Cotroceni, despre mandatul Romaniei la Summitul NATO, care va avea loc joi si vineri in Tara Galilor.

SUA: La summitul NATO va fi discutata o noua infrastructura la frontiera estica

Statele membre NATO vor discuta despre crearea unei noi infrastructuri de-a lungul granitei estice a Aliantei cu ocazia summitului din Tara Galilor, potrivit purtatorului de cuvant al Casei Albe Josh Earnest, citat ieri de RIA Novosti.

Victor Ponta, despre afirmatiile insarcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA despre OUG care permite migratia politica: Foarte echilibrat, foarte corect, a fost distorsionat de presa

Premierul Victor Ponta a apreciat drept foarte echilibrat si corect discursul insarcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti despre OUG care permite migratia politica a alesilor locali, dupa ce oficialul american pledase ieri pentru o procedura parlamentara transparenta.

Fost ofiter de informatii israelian: Noi facem treaba murdara. Ce crede el despre teroristii care decapiteaza oameni in Irak si Siria si despre copiii palestinieni

Un fost ofiter de informatii israelian recunoaste ca in lupta impotriva terorismului instututia face treaba murdara, insa afirma ca razboiul in sine nu poate fi altfel si justifica suferintele cauzate de militarii israelieni unor copii palestinieni prin faptul ca astfel sunt salvati de la moarte alti copii. La un seminar organizat la Tel Aviv, cu jurnalisti din mai multe tari, Gonen Ben Yitzhak, fost ofiter al Shin Bet, serviciul de informatii interne al Israelului, a explicat si cum vede el respectarea drepturilor civile de catre serviciile secrete aflate in lupta cu teroristi care decapiteaza civili, precum organizatia terorista Statul Istamic, din nordul Irakului si al Siriei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )