Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre modificarile Codului Penal: S-au inteles ca in timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi sa treaca

Antena3 Antena3,
Basescu, despre modificarile Codului Penal: S-au inteles ca in timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi sa treaca

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca aranjamentul intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe legea amnistiei si gratierii si pe Codul Penal s-a facut luni, iar interventia puterilor externe i-a . continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre modificarea Codului Penal: Nu am vazut atata hidosenie in vreo lege. E numai mentalitatea unor ticalosi

Presedintele Traian Basescu a atacat dur modificarile aduse de USL Codului penal, sustinand ca legea este de o hidosenie rara si ca multi au votat in necunostinta de cauza, sa fie multumit.

Crin Antonescu, noi declaratii de presa despre modificarile Codului Penal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a anuntat prezenta la postul de televiziuneRealitatea TV, unde este asteptat sa discute despre noile modificari aduseCodului Penal. Recent, liderul PNL a cerut ca partidul pe care il va conduce vavota impotriva legii daca aceasta va fi intoarsa in Parlament de catre TraianBasescu.

Basescu, despre modificarile la Codul Penal: Un lucru e deranjant, faptul ca liderii PDL au semnat initiativele USL

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referitor la modifcarile aduse Codului Penal, ca mai mare dezamagire a fost faptul ca lideri ai opozitiei au votat initiativele USL-ului. Pana la urma se.

Basescu, despre modificarile la Codul Penal: Un lucru e deranjant, faptul ca liderii PDL au semnat initiativele USL (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referitor la modifcarile aduse Codului Penal, ca mai mare dezamagire a fost faptul ca lideri ai opozitiei au votat initiativele USL-ului. Pana la urma se.

Purtatorul de cuvant al Guvernului nu stie nimic despre modificarea Codului Penal.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a declarat, la Digi 24, ca nu detine nici o informatie despre modificarea Codului Penal si ca nu poate sa redea pozitia premierului asupra acestui subiect, pentru ca abia s-au intors din Africa de Sud. Citeste si: Doar secretarele si soferii vor mai raspunde pentru conflict de interese Reactia premierului Victor Ponta fata de modificarile Codului penal intarzie, in contextul concertului de ingrijorari interne, dar si externe. Pana miercuri .

DNA critica modificarile Codului Penal

DNA a avertizat ca, daca vor fi adoptate modificarile Codului Penal, parlamentarii trimisi in judecata pentru fapte de coruptie ar putea fi achitati, iar cei care au primit condamnari definitive ar putea fi.

INTERVIU Traian Basescu, despre modificarea Codului Penal: E o tentativa de hotie ordinara

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut o ampla radiografie a evenimentelor scandaloase petrecute in aceasta saptamana in Parlamentul Romaniei.

Nicolicea, despre modificarea Codului Penal: Diplomatii europeni nu au motve de ingrijorare.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, joi, ca el si presedintele Comisiei juridice s-au intalnit cu diplomatii europeni pentru a informa corect despre modificarea Codului Penal, transmite Mediafax. Respectivii nu au avut un motiv de ingrijorare si nu au spus de o ingrijorare, ci s-au interesat pentru ca, cum stiti, in februarie intra in vigoare un nou Cod si erau interesati daca acesta se implementeaza corect si daca masurile acestea afecteaza intr-un fel sau altul, intr-un fel negativ, .

Basescu, despre modificarile aduse Codului penal: o tentativa de hotie ordinara

Presedintele Traian Basescu a calificat modificarile aduse de parlamentari Codului penal drept o tentativa de hotie ordinara. intr-un interviu pentru Adevarul. ro, seful statului recunoaste ca nu a stiut.

Crin Antonescu: Am vorbit cu juristi si am inteles ca exista anumite subtilitati ale prevederilor Codului Penal. Cerem o reexaminare

Presedintele PNL, Crin Antonescu,a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca a discutat cu mai multi juristi despre noile modificari ale Codului Penal, iar acestia l-au facut sa inteleaga anumite subtilitati care ar putea fi folosite altfel de catre parlamentari. Liderul PNL a precizat ca va cere o reexaminare a legii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )