Libnet.ro
UNICEF

07:46

Traian Basescu, despre modificarea Codului Penal: Nu am vazut atata hidosenie in vreo lege. E numai mentalitatea unor ticalosi

B1 B1,
Traian Basescu, despre modificarea Codului Penal: Nu am vazut atata hidosenie in vreo lege. E numai mentalitatea unor ticalosi

Presedintele Traian Basescu a atacat dur modificarile aduse de USL Codului penal, sustinand ca legea este de o hidosenie rara si ca multi au votat in necunostinta de cauza, sa fie multumit. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant al Guvernului nu stie nimic despre modificarea Codului Penal.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a declarat, la Digi 24, ca nu detine nici o informatie despre modificarea Codului Penal si ca nu poate sa redea pozitia premierului asupra acestui subiect, pentru ca abia s-au intors din Africa de Sud. Citeste si: Doar secretarele si soferii vor mai raspunde pentru conflict de interese Reactia premierului Victor Ponta fata de modificarile Codului penal intarzie, in contextul concertului de ingrijorari interne, dar si externe. Pana miercuri .

Antonescu, despre modificarea Codului Penal pentru introducerea superimunitatii: Este foarte corecta. Parlamentarii nu pot fi functionari publici, nici cercetati pentru abuz in serviciu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca este corecta modificarea legii privind regimul in care sunt cercetati parlamentarii, precizand ca este corect ca alesii sa nu fie asimilati functionarilor publici si nici sa fie cercetati pentru abuz in serviciu, aceasta fiind o decizie din USL, transmite Mediafax. Liderul liberal sustine ca modificarile nu presupun vreo superimunitate.

Macovei cere sanctionarea deputatilor PDL care au votat modificarea Codului penal.

Monica Macovei solicita conducerii PDL sanctionarea deputatilor democrat-liberali care au votat pentru modificarea Codului penal, informeaza Mediafax. Macovei mentioneaza ca, potrivit listei de vot de pe site-ul Camerei Deputatilor, deputatii Adrian Gurzau si Gheorghe Udriste au votat pentru modificarea infractiunii de conflict de interese, alaturi de USL, iar deputatul Dragos-Ionel Gunia s-a abtinut. Citeste si: Reactie dura a CE la modificarea Codului Penal: Oficialii romani trebuie sa se .

Blaga, de acord cu Macovei: Deputatii care au votat alaturi de USL modificarea Codului penal ar trebui sanctionati

PDL-istii care au votat pentru modificarea Codului Penal marti trebuie sanctionati, potrivit presedintelui democrrat-liberal, Vasile Blaga. Am discutat cu Monica Macovei si impartasim acelasi punct de .

Monica Macovei cere sanctionarea deputatilor PDL care au votat pentru modificarea Codului Penal

Monica Macovei a solicitat conducerii PDL sanctionarea deputatilor din partid care au votat pentru modificarea Codului Penal sau s-au abtinut, relateaza Mediafax. Potrivit europarlamentarului, deputatii Adrian .

Zgonea ii raspunde lui Basescu: Modificarea Codului Penal nu schimba activitatea ANI.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a transmis o scrisoare presedintelui Traian Basescu in care sustine ca modificarile aduse Codului Penal nu va schimba activitatea Agentiei Nationale de Integritate.

Reactia DNA la modificarea Codului Penal.

Directia Nationala Anticoruptie DNA) considera ca, in urma modificarilor la Codul Penal, parlamentarii, primarii si presedintele nu vor mai putea fi cercetati si sanctionati pentru infractiunile de coruptie, precum luarea de mita si abuzul in serviciu. Directia atrage atentia ca 28 de parlamentari sunt cercetati de DNA si ca alti 100 de alesi locali sunt implicati in procese instrumentate de DNA. Citeste si: Basescu: USL continua lovitura de stat. Voi trimite modificarile Codului Penal .

Tiberiu Nitu: Parchetul nu a fost consultat la modificarea Codului Penal.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca Parchetul nu a fost consultat cu privire la modificarile aduse Codului Penal, adoptate marti de Camera Deputatilor. Nu ni s-a cerut un punct de vedere cu privire la acest modificari ale Codului Penal. Nici nu era necesar acest lucru, a spus Nitu. Procurorul general al Romaniei a precizat ca nu doreste sa comenteze efectele pe care le-ar avea modificarile aduse Codului Penal. Camera Deputatilor a adoptat, .

Ambasada Germaniei, ingrijorata de modificarea Codului Penal.

Ambasada Germaniei a luat pozitie fata de modificarile aduse marti Codului Penal, anuntand ca urmareste cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative, transmite Hotnews. Citeste si: Adevarata miza a modificarii Codului Penal: fonduri publice de sute de milioane de euro vor putea fi sifonate legal de rudele si prietenii baronilor Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti sprijina eforturile continue de combatere a coruptiei ale guvernului Romaniei si ale organelor de .

REACTIA Ambasadei SUA dupa modificarea Codului Penal: E un semnal descurajator pentru investitori.

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis, miercuri, o reactie dura fata de modificarile Codului Penal, relateaza HotNews. Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei, se arata in pozitia Ambasadei SUA. Un principiu de baza al democratiei arata ca toti oamenii sunt egali in fata legii. Amendamentele la Codul Penal adoptate .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )