Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu, despre petitia PMP: Probabil si semnatura mea este falsa

Antena3 Antena3,
Basescu, despre petitia PMP: Probabil si semnatura mea este falsa

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, despre demersul Guvernului privind sesizarea Parchetului in cazul petitiei PMP impotriva accizei la carburanti, el raspunzand: Probabil si semnatura. continuă pe Antena3

Basescu, intrebat despre demersul Guvernului privind petitia PMP: Probabil si semnatura mea e falsa

Traian Basescu a declarat ca probabil si semnatura sa de pe petitia PMP este falsa, fiind intrebat duminica despre demersul Corpului de Control al prim-ministrului privind sesizarea Parchetului in cazul.

Guvernul anunta Parchetul: Petitia PMP contra accizei, cu date false sau ale unor decedati

Guvernul va sesiza Parchetul pentru petitia depusa la Guvern de catre deputatul independent Daniel Geanta din partea Partidului Miscarea Populara PMP) impotriva accizei la carburanti, aratand ca, din totalul celor 300. 000 semnaturi invocate, peste.

Guvernul anunta Parchetul: Petitia PMP contra accizei, cu date false sau ale unor decedati

Guvernul va sesiza Parchetul pentru petitia depusa la Guvern de catre deputatul Daniel Geanta din partea Partidului Miscarea Populara PMP) impotriva accizei la carburanti, aratand ca, din totalul celor 300. 000 semnaturi invocate, peste 200. 000 nu pot fi identificate, contin date false sau ale unor decedati, potrivit unui raport al Corpului de Control al premierului.

Guvernul sustine ca petitia PMP impotriva supraaccizei la carburanti contine date false

Guvernul va sesiza Parchetul pentru petitia depusa la Guvern de Daniel Geanta din partea Partidului Miscarea Populara PMP) impotriva supraaccizei la carburanti, .

VIDEO Traian Basescu despre modificarile aduse legii administratiei publice: Am considerat ca legea e corecta, nu ii va feri pe hoti de procurori. Se reduce spectacolul daca nu mai ai primari, din ce sa traim daca nu avem spectacolul arestarilor?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, cu referire la modificarile aduse de Parlament legii administratiei publice locale, ca Am considerat ca promulgarea legii e corecta si legea e corecta. In toate cele 20 de zile plus trei zile in control la Consiliul legislativ nu a existat nicio observatie, nici de la Parchete, nici de la ANI. Legea a facut obiectul unor discutii foarte serioase in randul consilierilor. Seful statului a mai spus, raspunzand unei intrebari a unui jurnalist, ca Nu este un lucru rau si nu ii va feri pe hoti legea - n. red. ) de procurori. Traian Basescu a adaugat ca Cred ca masura e corecta, se face un transfer de responsabilitate exact catre cel care ii furnizeaza primarului dispozitia de restituire. ) Cred ca e masura corecta, mai mult, va asigur ca vor fi primari care vor delega foarte mult si altii care vor delega foarte putin.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )