Libnet.ro
UNICEF

23:45

Basescu, despre razgandirea lui Tariceanu de a merge la anticipate in 2005: Atunci s-a rupt relatia. I-a fost frica ca nu-l mai numesc premier VIDEO

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre razgandirea lui Tariceanu de a merge la anticipate in 2005: Atunci s-a rupt relatia. I-a fost frica ca nu-l mai numesc premier VIDEO

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit la Adevarul Live despre relatia cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, amintind momentul care a declansat ruptura Aliantei DA: refuzului lui Tariceanu de a demisiona si de a declansa alegeri anticipate, in primavara anului 2005. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre OUG privind anticipatele: Tu esti din Salaj si vrei sa stabilesti cine e parlamentar la Bucuresti? Asta nu se poate (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, despre Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic, publicata pe site-ul Se.

Traian Basescu, despre Moise Guran: O panarama. Va fi un rateu in politica, are un mare deficit de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca dur pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in Alianta USR-PLUS, despre care a afirmat, la Adevarul Live, ca va fi un rateu in politica si ca are un mare deficit de caracter.

Traian Basescu, despre modificarile la OUG 114, declarate neconstitutionale: Nu cred ca problema e la Curte. CCR nu are dreptul sa faca rabat de la principii (VIDEO)

Europarlamentaul Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au luat o decizie fireasca prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )