Libnet.ro
UNICEF

18:45

Basescu, despre revolutia fiscala: Asistam la un spectacol riscant si mincinos, in care ei spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre revolutia fiscala: Asistam la un spectacol riscant si mincinos, in care ei spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut

Liderul PMP Traian Basescu a calificat sambata revolutia fiscala drept un spectacol riscant si mincinos in care PSD si Guvernul spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut si minciunile din campania electorala ceea ce se va rasfrange asupra populatiei. Fostul presedinte a declarat ca Romania este jucata si lasata in seama hazardului. continuă pe Adevărul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre revolutia fiscala: Am incurajat intotdeauna Guvernul sa...

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, reactioneaza in urma modificarilor la Codul Fiscal. Rugat de jurnalisti sa comenteze recentele masuri adoptate de guvern, diplomatul american a declarat.

Primar venit din mediul de afaceri, despre revolutia fiscala: Nu exista argumente pragmatice pentru acest demers al Guvernului

Resita, unul dintre cele mai sarace municipii resedinta de judet din Romania, anunta ca pierde 3,5 milioane de euro in urma revolutiei fiscale.

Adevarul Live, ora 13.00. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste la Adevarul Live despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Sindicatul National al Functionarilor Publici: Revolutia fiscala diminueaza cu 25% veniturile angajatilor. Functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest

Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au transmis, miercuri, ca revolutia fiscala va diminua cu 25 % veniturile angajatilor de la 1 ianuarie 2018 prin transferul contributiilor, motiv pentru care functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest organizate de confederatiile sindicale, potrivit News. ro.

Olguta apara Revolutia fiscala a PSD: Daca salariile vor scadea, este doar vina angajatorului, nu a noastra

Olguta Vasilescu se spala pe mani de posibila micsorare a salariilor ce ar putea surveni dupa Revolutia Fiscala a PSD, afirmand ca daca se va intampla acest lucru este doar.

Revolutia fiscala promisa de Guvernul Romaniei, criticata la nivel mondial

Revolutia fiscala promisa de Guvernul Romaniei provoaca nemultumiri la nivel mondial. Comitetul Executiv al IndustriALL Global Union, care s-a tinut in Sri Lanka, a adoptat o.

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada: Se anunta noi proteste miercuri seara. Oamenii vor sa arunce hartie igienica inspre Palatul Victoria

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada. Dupa ce cateva sute de oameni au protestat miercuri in fata Palatului Victoria chiar in timp ce Executivul.

Director editorial ZF: Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor. Nu inteleg de ce protesteaza patronii

Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor, in favoarea proprietarilor de companii, in favoarea actionarilor companiei, si mai putin favorabila salariatilor. Nu inteleg.

E OFICIAL: PSD taie salariile romanilor. Revolutia fiscala a fost adoptata prin ordonanta de urgenta

Guvernul PSD-ALDE a adoptat oficial Revolutia fiscala ce va afecta in mod direct salariile tuturor romanilor. Potrivit celui mai previzibil scenariu luat in calcul de economisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )