Libnet.ro
UNICEF

09:00

Basescu dezvaluie motivul pentru care nu a reusit sa recastige electoratul dupa referendumul din 2012

România Liberă România Liberă,
 Basescu dezvaluie motivul pentru care nu a reusit sa recastige electoratul dupa referendumul din 2012

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, ca a incercat sa-si recastige electoratul dupa referendumul USL din 2012, insa nu a avut sprijin mediatic. continuă pe România Liberă

Stela Enache, dezvaluiri fara perdea! Motivul incredibil pentru care indragita solista nu si-a urmat marele vis!

Piesele ei au fost fredonate de generatii intregi, iar povestea de viata asemanata de nenumarate ori cu un scenariu de film. Stela Enache a vorbit, in exclusivitate la AntenaStars, despre motivul pentru care nu.

Motivul pentru care multi copii din China se fotografiaza purtand tricouri cu mesaje obscene

Parintii din China le cumpara copiilor tricouri imprimate cu mesaje indecente sau cu injuraturi, pe care ei nu le inteleg pentru ca nu stiu deloc limba engleza.

Relatie la mare distanta: sunt casatoriti, dar locuiesc in tari diferite. Motivul pentru care casnicia lor merge perfect

Unele cupluri aleg sa locuiasca separat, in case diferite, iar moda incepe sa se raspandeasca deja in occident. Doi tineri au dus insa la extrem aceasta viata independenta: ei locuiesc la mii de kilometri departare unul de altul, dar se declara foarte fericiti si asteapta acum primul copil pe care il vor avea impreuna.

6 lucruri pentru care te stresezi in mod inutil

Multe femei sunt maestre in arta stresului inutil. Fie ca ies din casa si constanta ca nu si-au luat jurul cu ele, fie ca se uita pe Facebook si vad o postare care le incomodeaza, fie ca-si deschid mail-urile si se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )