Libnet.ro
UNICEF

20:45

Basescu, explicatii despre interventia sa in cazul ALRO

România Liberă România Liberă,
Basescu, explicatii despre interventia sa in cazul ALRO

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat, miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 tv, cum a intervenit in cazul ALRO. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, declaratii halucinante. Ce spune despre interventia sa in cazul ALRO

Fostul presedinte Traian Basescu se teme de dosarul ALRO si a tinut sa explice interventia sa in cazul acestei companii. Basescu a declarat ca a redactat un memoriu catre Ministerul Industriilor legat de ALRO.

Traian Basescu a ajuns la Parchetul General: Fostul presedinte, auditat in dosarul Gabrielei Firea

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti, in jurul orei 14:20, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acesta este audiat in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela.

UPDATE: Traian Basescu, audiat marti la PICCJ in dosarul de santaj. Fostul presedinte a ajuns la Parchet

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

Fostul presedinte Traian Basescu, citat marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu: Tariceanu a facut astazi, in cazul Sova, un grav abuz in serviciu

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a avut, miercuri seara, intr-un mesaj pe contul de Facebook, o reactie dura in ceea ce priveste decizia Senatului in cazul lui Dan Sova, fostul lider de la Palatul Cotroceni sustinand ca Tariceanu, presedinte al camerei superioare a Parlamentului, a facut un abuz in serviciu.

Din culisele audierii lui Traian Basescu. Ce a declarat fostul presedinte in fata procurorilor

Radu Tudor a publicat pe blogul sau o parte din declaratiile facute de Traian Basescu astazi in cadrul audierilor de la Parchetul General. Potrivit unor surse judiciare, esenta declaratiei data de fostul.

Mircea Badea: Domnul Basescu, fostul presedinte, sustine ca justitia nu este independenta

Mircea Badea a comentat, in editia de miercuri a emisiunii in Gura Presei, declaratiile lui Traian Basescu potrivit carora anumite persoane din Romania, indiferent de fac, nu patesc nimic. Domnul.

UPDATE Traian Basescu s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat de senatoarea PSD, Gabriela Firea, de santaj. Basescu a fost pus deja sub urmarire penala in aceasta cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )