Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mircea Badea: Domnul Basescu, fostul presedinte, sustine ca justitia nu este independenta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Domnul Basescu, fostul presedinte, sustine ca justitia nu este independenta

Mircea Badea a comentat, in editia de miercuri a emisiunii in Gura Presei, declaratiile lui Traian Basescu potrivit carora anumite persoane din Romania, indiferent de fac, nu patesc nimic. Domnul. continuă pe Antena3

Basescu satul de osanale. Cum au comentat Mihai Gadea si Mircea Badea momentul la Sinteza zilei

Mihai Gadea a comentat impreuna cu Mircea Badea, printre altele, imaginile filmate sambata seara la Timisoara la o intalnire a lui Traian Basescu cu membrii Partidului Miscarea Populara, in care fostul.

Mircea Badea: Plagiator mai mare decat Cristoiu, nu este decat Udrea! Comunicatele ei sunt citate fara chilimele de la mine din emisiuni

Il stiti pe domnul maestru, ala mic. Acest Boc al presei romanesti, care spre deosebire de Boc se suceste, Cristoi nu, a declarat realizatorul emisiunii Mircea Badea cu privire la modul in care jurnalistul Ion.

Traian Basescu a ajuns la Parchetul General: Fostul presedinte, auditat in dosarul Gabrielei Firea

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti, in jurul orei 14:20, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acesta este audiat in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela.

UPDATE: Traian Basescu, audiat marti la PICCJ in dosarul de santaj. Fostul presedinte a ajuns la Parchet

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

Fostul presedinte Traian Basescu, citat marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Mircea Badea a rezolvat un test pe site-ul SRI. Daca ma duc maine si aplic, tu-ti dai seama ca ii cade capul lui Coldea?

Mircea Badea a declarat, in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, ca a dat un test pe site-ul SRI. in urma rezolvarii testului, Mircea Badea a aflat ca studiile absolvite, pregatirea profesionala,.

Mircea Badea: Ma amuza faptul ca doamna Udrea este lovita de revelatie dupa ce a inceput sa aiba probleme

Mircea Badea a comentat, in interventia sa in emisiunea 100 de Minute, comentariul postat de echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook. Elena Udrea s-a revoltat din nou pe Facebook la adresa sefei DNA.

Mircea Badea: Eu m-as fi gandit la doamna Kovesi mai mult ca la Ioana DArc, decat ca la Tepes

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, comparatia facuta de Ioan Rus intre Codruta Kovesi si Vlad Tepes. Ne-am amuzat de Zgonea cu colegul Mihai Viteazul si.

Mircea Badea: Doamna Udrea, nu va este rusine ca ma plagiati?

Mircea Badea a comentat, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei, o serie de afirmatii ale Elenei Udrea, care spune despre justitie ca actioneaza in lipsa de probe. Bai, esti nebun? One nation under.

Mircea Badea intrebare pentru propagandisti: Pana la urma este bun Codul Penal, sau este prost?

Epopeea lui Traian Basescu cu procurorii a ajuns astazi la episodul doi. Personajul principal, Traian Basescu, a fost citat in aceasta dupa-amiaza la Parchetul General pentru a da alte explicatii despre dosarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )