Libnet.ro
UNICEF

08:00

Basescu: Limba romana, unul dintre simbolurile fundamentale ale unitatii noastre nationale

Antena3 Antena3,
Basescu: Limba romana, unul dintre simbolurile fundamentale ale unitatii noastre nationale

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei Limbii Romane, informeaza Agerpres. Sarbatorim astazi unul dintre simbolurile fundamentale ale unitatii noastre. continuă pe Antena3

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia Zilei Limbii Romane

Sarbatorim astazi unul dintre simbolurile fundamentale ale unitatii noastre nationale: limba romana. Avem o traditie spirituala care dovedeste, mai ales prin limba romana, ca apartinem unui spatiu de civilizatie europeana si sunt convins ca, atat timp cat vom fi capabili sa transmitem de la o generatie la alta bogatia limbii romane si valorile care i-au consfintit perenitatea in cultura europeana si universala, putem sa fim mandri de identitatea noastra si de contributia pe care o putem avea impreuna la viitorul marii familii europene, este mesajul pe cre Traian Basescu l-a transmis azi cu ocazia Zilei Limbii Romane, consemneaza Mediafax.

Traian Basescu, de Ziua Limbii Romane: La multi ani tuturor romanilor si tuturor celor care vorbesc limba romana

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei Limbii Romane, in care ureaza La multi ani! tuturor romanilor si tuturor celor care vorbesc limba romana.

La concursul O dictare pentru fiecare au participat ieri peste 1.000 de oameni dornici sa-si verifice cunostintele de limba romana

Peste 1. 000 de persoane au participat la concursul de testare a cunostintelor la limba romana: O dictare pentru fiecare, pregatit de catre Primaria municipiului Chisinau si Facultatea de Litere a USM, de patru ori mai mult decat s-au asteptat organizatorii.

Capitala Romaniei a devenit unul dintre cele o suta de orase sanatoase din 30 de tari ale lumii

De astazi, Capitala face parte de astazi din randul oraselor sanatoase. Primarul Sorin Oprescu a primit de la reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii diploma prin care Bucurestiul devine unul dintre.

Poti lua nota 7 la limba romana fara sa citesti vreo carte

Dascalii sustin ca subiectele la limba si literatura romana sunt mult mai usoare decat acum 25 de ani, sunt redactate in favoarea absolventilor, iar examenul de bacalaureat poate fi trecut fara ca acestia sa fi citit vreun roman sau o poezie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )