Libnet.ro
UNICEF

11:45

Basescu, pe lista vorbitorilor la Summitul UE privind romii.

România Liberă România Liberă,
Basescu, pe lista vorbitorilor la Summitul UE privind romii.

Presedintele Traian Basescu va participa la cel de-al treilea summit al Uniunii Europene privind romii, in calitate de vorbitor, informeaza Comisia Europeana, conform B1. ro. Citeste si: Basescu: Codurile, un pas catre justitia de tip american. Parlamentul inca blocheaza activitatea justitiei Summit-ul privind problema romilor va avea loc in 4 aprilie, la Bruxelles, si se va axa pe progresele privind incluziunea reprezentantilor acestei etnii, de la precedenta reuniune, de la Roma, din . continuă pe România Liberă

Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la summit-ul UE privind romii, din 4 aprilie

Presedintele Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la cel de-al treilea summit al Uniunii Europene privind romii, din 4 aprilie, informeaza Comisia Europeana. Summit-ul privind problema romilor va avea loc.

Presedintele Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Basescu la Haga: Abordarile mele din regiune nu se schimba. Parteneriatul cu SUA este esential. Cine incearca sa se imprastie spre Est si spre Vest greseste

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul de Securitate Nucleara de la Haga. Ieri, presedintele s-a intalnit cu Barack Obama si Serghei Lavrov, iar astazi a vorbit la sesiunea plenara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )