Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la summit-ul UE privind romii, din 4 aprilie

B1 B1,
Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la summit-ul UE privind romii, din 4 aprilie

Presedintele Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la cel de-al treilea summit al Uniunii Europene privind romii, din 4 aprilie, informeaza Comisia Europeana. Summit-ul privind problema romilor va avea loc. continuă pe B1

Basescu, pe lista vorbitorilor la Summitul UE privind romii.

Presedintele Traian Basescu va participa la cel de-al treilea summit al Uniunii Europene privind romii, in calitate de vorbitor, informeaza Comisia Europeana, conform B1. ro. Citeste si: Basescu: Codurile, un pas catre justitia de tip american. Parlamentul inca blocheaza activitatea justitiei Summit-ul privind problema romilor va avea loc in 4 aprilie, la Bruxelles, si se va axa pe progresele privind incluziunea reprezentantilor acestei etnii, de la precedenta reuniune, de la Roma, din .

Traian Basescu, dupa Summit-ul de la Haga: Romania a avut un set de angajamente si le-a indeplinit pe toate

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, dupa Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga, ca Romania si-a indeplinit toate angajamentele asumate la intalnirea precedenta de la Seul. Stire in curs de.

Traian Basescu, la Haga: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie

Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti, dupa Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga, ca actualul context regional confirma faptul ca Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii este de.

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu face declaratii de presa de la Haga

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, in jurul orei 10. 20, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO in direct.

LIVE TEXT/VIDEO Traian Basescu, la Haga: Riscul de atac cibernetic pe sistemele de comanda e un risc real

Presedintele Traian Basescu sustine la aceasta ora o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune VIDEO LIVE .

VIDEO Traian Basescu, la Haga: Uraniul ars in reactoarele de la Cernavoda devine extrem de radioactiv. Daca nu am avea securitatea necesara si ar ajunge pe mana teroristilor, s-ar putea fabrica mai mici sau mai mari bombe nucleare

Presedintele Traian Basescu a sustinut marti dimineata o declaratie de presa, in marja Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga, in care a prezentat concluziile discutiilor. Seful statului a afirmat, in acest context, ca uraniul ars in reactoarele de la Centrala Nucleara de la Cernavoda devine extrem de radioactiv, din care s-ar putea fabrica mici sau mari bombe nucleare, echipamente extrem de periculoase pentru oameni, daca Romania nu ar avea securitatea necesara. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile. Intra in articol pentru a urmari o transmisiune video.

Traian Basescu a decis in CSAT ca raportul privind managementul de la Institutul Cantacuzino sa fie trimis Parchetului

Presedintele Traian Basescu a decis ca raportul prezentat in sedinta CSAT privind managementul defectuos de la Institutul Cantacuzino sa fie trimis Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, astazi, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a respins cererea de gratiere a lui Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu aprobe cererea de gratiere individuala formulata de George Becali, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu, la bilantul MApN: Armata romana se incadreaza, intr-un calificativ, intre bine si foarte bine in raport cu resursele pe care le are la dispozitie

Presedintele Traian Basescu s-a aflat joi la bilantul Ministerului Apararii Nationale, ocazie cu care a spus ca armata romana se califica undeva intre binesi foarte bine, precizand ca este.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )