Libnet.ro
UNICEF

09:15

Basescu, la Maratonul de programare: Cea mai mare resursa a Romaniei este inteligenta

B1 B1,
Basescu, la Maratonul de programare: Cea mai mare resursa a Romaniei este inteligenta

Cea mai mare resursa a Romaniei este inteligenta, oar acest lucru trebuie sa fie valorificat de industria IT. O spune presedintele Traian Basescu, care reitereaza faptul ca, pentru dezvoltarea acestei ramuri. continuă pe B1

Romania, cea mai mare mortalitate prin cancer din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe bolile cronice, a spus presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae.

Romania. Mortalitatea prin cancer, cea mai mare din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe b.

Seat atinge cea mai mare cifra de afaceri din istoria sa: 6,5 miliarde euro in 2013.

Producatorul auto spaniol Seat, parte a grupului Volkswagenl, a incheiat anul fiscal 2013 cu venituri record de aproximativ 6,5 miliarde de euro. Cu o crestere a vanzarilor de peste 10% in anul anterior, eforturile spaniolilor sunt sustinute in special de modelul Seat Leon. In contextul unei competitii tot mai acerbe pe piata auto, influentata de recesiunea care a lovit acest sector, Seat a trecut printr-un proces de reinoire si extindere a flotei, in ultimii ani, noile generatii ale .

Schimbari pentru principalul rival al Facebook, iar cea mai importanta aduce moartea unui simbol

Universul retelelor sociale e in continua schimbare, cel putin cand vine vorba de functionalitati noi in aplicatiile mobile sau online. Mai nou, Twitter a pornit un val de schimbari si s-ar putea inspira de la Facebook, cea mai mare retea din lume, pentru cea mai importanta.

EVGA Tegra Note 7, cea mai rapida tableta cu Android

EVGA Tegra Note 7 este cea mai rapida tableta de 7 inci cu Android, lansata ieri, si cu disponibilitate imediata in Germania. Nu ma asteptam sincer ca Nvidia sa se miste atat de repede cu cipurile noi,EVGA Tegra Note 7este insa dovada ca se poate. Desigur, parteneriatul dintre Nvidia si EVGA este unul dintre cele mai stranse, de aici si rapiditatea cu care s-au miscat. Tableta respecta destul de mult design-ul propus de Nvidia, si prezentat atat la CES 2014 [].

Kelemen la cea mai buna clasare din cariera la Mondialele de patinaj

Patinatorul roman Zoltan Kelemen a obtinut cea mai buna clasare din cariera la Campionatele Mondiale de patinaj artistic in urma programului liber de la Saitama, Japonia.

Maria Dinulescu, desemnata cea mai buna actrita la LA Indie Film Festival 2014

Maria Dinulescu a fost desemnata cea mai buna actrita la LA Indie Film Festival 2014 pentru rolul din scurtmetrajul Stepping Out, regizat de Nataliya Padilla, informeaza Institutul Cultural Roman din New York,.

Expo Arad lanseaza cea mai moderna Piata de masini

Expo Arad, cel de-al doilea complex expozitional, ca marime, din Romania, lanseaza, din 29 martie, cea mai moderna Piata de masini din Vestul tarii.

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Barack Obama, mirat: Colosseumul e mai mare decat unele terenuri de baseball

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost mirat de amploarea Colosseumului, exclamand cu mirare ca este mai mare decat unele terenuri de baseball, in cursul vizitei efectuate joi la Roma. Este mai.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )