Libnet.ro
UNICEF

18:45

BASESCU, reactie dupa dezvaluirile lui GHITA: iNREGISTRAREA cu mine a fost EDITATA. Cred ca ar fi bine sa fiu CHEMAT la PARCHETUL GENERAL, sa lamurim lucrurile (VIDEO)

B1 B1,
BASESCU, reactie dupa dezvaluirile lui GHITA: iNREGISTRAREA cu mine a fost EDITATA. Cred ca ar fi bine sa fiu CHEMAT la PARCHETUL GENERAL, sa lamurim lucrurile (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca a discutat cu avocatul sau si au ajuns impreuna la concluzia ca ar fi bine sa fie chemat la Parchetul General pentru a da declaratii in ancheta deschisa. continuă pe B1

Traian Basescu reactioneaza, dupa noile acuzatiile facute de Sebastian Ghita: Nu neg inregistrarea, insa este editata. Sunt scoase din context foarte multe lucruri

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, miercuri, dupa ce Sebastian Ghita a aparut intr-o noua intregistrare video, dupa ce acesta a precizat ca judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti impreuna cu adjunctul sefului SRI, Florian Coldea, ar fi aranjat condamnarea lui Dan Voiculescu, iar Traian Basescu ar fi avut informatii cu privire la modul s-a petrecut acest lucru.

BASESCU, reactie la acuzatiile ca ar avea legaturi cu GHITA: Dragi LINGATORI DE CLANTE, nu am intelegeri cu NICIUN TICALOS!

Traian Basescu a respins categoric afirmatiile potrivit carora ar avea intelegeri cu Sebastian Ghita. Liderul PMP s-a aratat revoltat de aceste acuzatii si a sustinut ca ele au venit din partea unor.

Parchetul General a deschis un DOSAR PENAL dupa DEZVALUIRILE lui Sebastian Ghita (VIDEO)

In urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita si ca urmare a inregistrarii audio,in care este redat un dialog intre fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si o.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )