Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata, datorita opozitiei Rusiei la extinderea Uniunii in vecinatatea sa estica. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata, din cauza opozitiei Rusiei la extinderea Uniunii in vecinatatea sa estica.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii. Mai mult, fostul presedinte a aratat ca si Romania ar avea mult de castigat di.

Declaratie uimitoare a lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE

Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau nu in urmatorii 20-30 de ani, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand ca Moscova a spus Stop! pentru ca daca nu se stopeaza extinderea UE si a NATO riscam razboi in regiune.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a UE niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii, aratand ca si Romania ar avea mult de castigat din unirea cu Republica Moldova.

Traian Basescu, declaratie dura legata de Republica Moldova: Nu va fi niciodata membra a UE - riscam un razboi

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau 'nu in urmatorii 20-30 de ani', afirmand ca Moscova a spus.

Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata

Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani. Tentativa de a extinde prin acordul de asociere Uniunea Europeana in Ucraina si Republica Moldova a avut reactie imediata din partea Rusiei: anexarea Crimeei si ocuparea estului Ucrainei, a spus Traian Basescu, la Scoala de Vara a PMP, transmit surse din presa.

Germania vrea o armata a Uniunii Europene: Singuri nu ne putem apara

Ministrul Apararii din Germania, Ursula von der Leyen, s-a pronuntat in favoarea crearii unei uniuni europene de aparare care sa raspunda amenintarilor la adresa securitatii europene,.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Moldovenii din Rusia solicita mai multe sectii de votare

Reprezentantii diasporei Republicii Moldova in Rusia Bastina solicita autoritatilor statului sa deschida mai multe sectii de votare in Federatia Rusa pentru alegerile prezidentiale din 30 octombrie. Reprezentantii Bastina, care include in componenta sa 15 organizatii obstesti regionale, considera ca deschiderea mai multor sectii de votare va conduce la respectarea dreptului fundamental la vot al cetatenilor moldoveni.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )