Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Ruperea USL este o mare prostie, iar Victor Ponta este de vina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Ruperea USL este o mare prostie, iar Victor Ponta este de vina

Presedintele Traian Basescu a declarat pentru ProTV, ca ruperea USL a fost o mare prostie, mentionand ca nu credea ca se va ajunge in situatia asta si ca de vina este Victor Ponta, conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu crede ca ruperea USL este o mare prostie de care se face vinovat Victor Ponta

Vinovatul pentru ruperea UniuniiSocial Liberale este presedintele PSD, Victor Ponta, crede presedintele Traian Basescu. Acesta a declarat ca ruperea coalitiei guvernamentale a fost o mare prostie. Seful.

Lucian Bode: Ruperea USL, nici o pierdere pentru Salaj

Deputatul PDL Lucian Bode, presedintele PDL Salaj, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca ruperea USL nu va influenta in vreun fel Salaj, intrucat existenta aliantei nu a adus niciun avantaj nici judetului, nici regiunii.

Sorin Oprescu, despre ruperea USL: Un lucru bun n-a fost pentru ca aliantele se fac de obicei pentru atingerea unor obiective

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca ruperea USL nu a fost un lucru bun, intrucat aliantele se fac, de obicei, pentru atingerea unor obiective. Un lucru bun n-a fost pentru ca aliantele se fac de obic.

Basescu: Ponta este vinovat de ruperea USL

Update 11:25 Basescu: Vreau sa cresc PMP si in 2016 sa castige alegerile Seful statului a adaugat ca vrea sa ajute Partidul Miscarea Populara PMP) sa castige alegerile din 2016, fiind de parere ca nu exista majoritate cu o singura formatiune politica, referindu-se la PSD.

INCOME: Tensiunile politice si ruperea USL nu s-au resimtit in evolutia cursului valutar

A fost o saptamana in care politicienii au inrosit scena. Dupa saptamanile de tensiuni din interiorul Uniunii Social-Liberale, inevitabilul s-a produs - alianta s-a rupt, desi Victor Ponta a incercat sa.

VIDEO Viceprimarul liberal al Focsaniului, Tudorel Trofin, nu-si va da demisia din functie dupa ruperea USL

Acesta considera ca cetatenii care au votat componenta liberala din cadrul USL ar trebui sa fie reprezentati in legislativul focsanean.

Adrian Nastase: Ruperea USL, cea mai proasta varianta

Plecarea liberalilor din USL reprezinta cea mai proasta varianta dintre toate alternativele. O spune fostul premier Adrian Nastase intr-o postare pe blogul sau, pe care a numit-o O floare si doi gradinari.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )