Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu: Voi continua sa ma exprim legat de Justitie. S-a deformat in ultimele luni. Inculpatii sunt umiliti

Adevărul Adevărul,
Basescu: Voi continua sa ma exprim legat de Justitie. S-a deformat in ultimele luni. Inculpatii sunt umiliti

Fostul presedinte Traian Basescu a dat asigurari astazi ca va continua sa se exprime impotriva ultimelor actiuni ale Justitiei pentru ca ofera un spectacol mediatic umilitor pentru inculpati. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Sunt inca multe de facut si acest adevar nu poate fi acoperit cu spectacole televizate sau cu brutalitatea incalcarii drepturilor

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pe pagina personala de Facebook, ca va continua sa se exprime legat de justitie, pentru ca nu doreste ca justitia de azi sa se considere a fi ceea ce a contruit el .

Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Traian Basescu isi continua pe Facebook atacurile disperate la justitie si face un apel voalat ca toti penalii sai aflati in arest preventiv sa fie eliberati. Basescu le plange de mila Elenei Ud.

FOTO. Traian Basescu, pe Facebook: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Nu ma opresc aici, cu toate strigatele nemultumitilor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat, joi, un nou mesaj pe contul sau de Facebook referitor la aspectele pe care le-a sesizat si despre care a vorbit cu precadere mai ales in ultimele doua saptamani. Criticat vehement de analisti, politicieni si diverse personaje din societatea civila, Traian Basescu a scris ca a investit prea mult si ca a platit prea scump individual si politic in cei zece ani, pentru ca astazi sa tac cand este vorba de justitie.

Basescu ataca din nou justitia si plange de mila penalilor sai din arest

Traian Basescu nu se opreste si chiar ne anunta, pe Facebook: Nu va faceti iluzii, voi continua sa ma exprim legat de justitie. Am investit prea mult si am platit prea scump individual si politic in cei.

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )