Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Sunt inca multe de facut si acest adevar nu poate fi acoperit cu spectacole televizate sau cu brutalitatea incalcarii drepturilor

B1 B1,
Traian Basescu: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Sunt inca multe de facut si acest adevar nu poate fi acoperit cu spectacole televizate sau cu brutalitatea incalcarii drepturilor

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pe pagina personala de Facebook, ca va continua sa se exprime legat de justitie, pentru ca nu doreste ca justitia de azi sa se considere a fi ceea ce a contruit el . continuă pe B1

Basescu: Voi continua sa ma exprim legat de Justitie. S-a deformat in ultimele luni. Inculpatii sunt umiliti

Fostul presedinte Traian Basescu a dat asigurari astazi ca va continua sa se exprime impotriva ultimelor actiuni ale Justitiei pentru ca ofera un spectacol mediatic umilitor pentru inculpati.

Traian Basescu isi continua atacurile la justitie, pe Facebook

Traian Basescu isi continua pe Facebook atacurile disperate la justitie si face un apel voalat ca toti penalii sai aflati in arest preventiv sa fie eliberati. Basescu le plange de mila Elenei Ud.

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

FOTO. Traian Basescu, pe Facebook: Voi continua sa ma exprim legat de justitie. Nu ma opresc aici, cu toate strigatele nemultumitilor

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat, joi, un nou mesaj pe contul sau de Facebook referitor la aspectele pe care le-a sesizat si despre care a vorbit cu precadere mai ales in ultimele doua saptamani. Criticat vehement de analisti, politicieni si diverse personaje din societatea civila, Traian Basescu a scris ca a investit prea mult si ca a platit prea scump individual si politic in cei zece ani, pentru ca astazi sa tac cand este vorba de justitie.

Traian Basescu pune la zid arestarile preventive: Sunt excese, abuzuri care incalca normele drepturilor omului. Livia Stanciu spune ca iCCJ e partenerul DNA. Ce sanse mai au oamenii aia atunci? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre spectacolul catuselor pe care DNA l-a oferit in ultimele luni publicului. Basescu afirma ca.

Basescu ataca din nou justitia si plange de mila penalilor sai din arest

Traian Basescu nu se opreste si chiar ne anunta, pe Facebook: Nu va faceti iluzii, voi continua sa ma exprim legat de justitie. Am investit prea mult si am platit prea scump individual si politic in cei.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu: Tentatia liderilor justitiei este sa nu miste nimeni in front, au devenit un soi de dumnezei ai natiunii care se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, ca ar vrea, dupa ce si-a terminat mandatul, sa poata vorbi despre justitia din tara noastra, pentru ca sunt destule lucruri care sunt departe de a fi ce trebuie, iar acest lucru sa genereze dezbatere publica. Dar tentatia liderilor justitiei, fie ca vorbim de Inalta Curte de Casatie, de Parchetul General, de DNA, este sa nu miste nimeni in front, nimeni nu are voie sa vobeasca. Ei au devenit un soi de dumnezei ai natiunii, care dau lectii la toti si se ocupa mai mult cu a inabusi orice forma de dezbatere la nivel politic despre justitie, a spus Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )