Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un batran de 105 ani din Botosani a votat la alegerile parlamentare: Se intampla multe necazuri, oameni judecati, nedreptatiti

Antena3 Antena3,
Un batran de 105 ani din Botosani a votat la alegerile parlamentare: Se intampla multe necazuri, oameni judecati, nedreptatiti

Un botosanean de 105 ani a solicitat urna mobila pentru a-si exercita dreptul la vot. Badea Panait Miteleste din comuna Tudora, judetul Botosani este unul dintre cei mai in varsta votanti din tara. Batranul ajuns la aceasta venerabila varsta marturiseste ca a votat pentru imbunatatirea poporului si a tarii. continuă pe Antena3

Peste 256.000 de romani din diaspora au votat la alegerile parlamentare

Peste 256. 000 de cetateni romani au votat in strainatate, pana duminica, in jurul orei 21,00, la alegerile parlamentare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Peste 171.000 de romani din strainatate au votat la alegerile parlamentare

Peste 171. 000 de romani din afara tarii au votat la alegerile parlamentare, pana duminica, la ora 15,00. Potrivit site-ului Autoritatii Electorale Permanente, 21. 329 dintre aceste voturi au fost exprimate prin corespondenta.

Cel mai in varsta alegator are 105 ani. El a suferit pentru reintregirea tarii, pentru popor, pentru familie si pentru toti romanii

Cel mai in varsta cetatean care a votat la alegerile parlamentare are 105 ani si e din localitatea Tudora, judetul Botosani. Se numeste Panait Mitel, este veteran de razboi si sustine ca a votat pentru bi.

Carmen Iohannis a impresionat cu tinuta pe care a purtat-o cand a votat la alegerile parlamentare 2020

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce sotul ei, Klaus Iohannis, si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 la Bucuresti. Prima Doamna a Romaniei a fost insotita la urne d.

Patriarhul Daniel a votat la alegerile parlamentare din 2020

Patriarhul Daniel s-a prezentat duminica la vot, pentru alegerile parlamentare din 2020. Patriarhul Bisercii Ortodoxe si-a exercitat dreptul de vot la una dintre sectiile scolii Ienachita Vacarescu din.

Coronavirus, 5 decembrie 2020. 8.072 cazuri de Covid cu o zi inainte de alegerile parlamentare 134 de decese in 24 de ore, iar la ATI sunt internati 1.280 de pacienti cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, sambata, cu o zi inainte de deschiderea urnelor din tara pentru alegerile parlamentare, 8. 072 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 si 134 de decese legate.

Ludovic Orban: Garantez suta la suta ca nu va fi un lockdown dupa alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban promite ca Romania nu va trece din nou dupa alegerile parlamentare prin rest.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Peste 220 de persoane au votat intr-un bar din localitatea Lunca din Botosani

Peste 220 de persoane si-au exprimat dreptul de vot la alegerile parlamentare de duminica intr-un bar de pe raza localitatii Lunca din comuna Varfu Campului.

Ludovic Orban a votat la alegerile parlamentare: Am votat pentru dezvoltarea Romaniei. ii invit pe toti romanii sa-si exercitedreptul la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a votat duminica dimineata, la ora dupa ora 8. 00, la o sectie din localitatea Doboroesti din judetul Ilfov, acolo unde seful Guvernului are domiciliul. La iesirea din sectia de votare,.

Carmen Iohannis a atras toate privirile cu tinuta pe care a purtat-o la alegerile parlamentare 2020. Cum a aparut sotia presedintelui

Carmen Iohannis a votat, duminica, la Sibiu, in timp ce presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat preferintele de la alegerile parlamentare 2020 in Capitala. Sotia presedintelui fost insotita la urne doar de un reprezentant SPP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )