Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un batran din Suceava, infectat cu coronavirus, a plecat din spital cu un taxi

Antena3 Antena3,
Un batran din Suceava, infectat cu coronavirus, a plecat din spital cu un taxi

Un batran in varsta de 79 de ani din orasul Salcea, judetul Suceava, diagnosticat cu COVID-19, a plecat de la spital cu un taxi, desi medicii i-au cerut sa astepte pentru a fi transportat la domiciliu cu o ambulanta speciala. Procurorii au deschis un dosar in acest caz. continuă pe Antena3

Ancheta la spitalul din Suceava, dupa moartea mai multor pacienti infectati cu coronavirus

Procurorii din Suceava au deschis o ancheta penala, care ii vizeaza pe anumiti angajati ai Spitalului Judetean Suceava si ai DSP Suceava, dupa moartea mai multor oameni infectati cu coroanvirus.

Barbat din Mehedinti, infectat cu coronavirus, contact cu 20 de cadre medicale pana sa fie confirmat

Un barbat din Mehedinti, diagnosticat cu noul COVID-19, este in stare grava, La Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, sectia ATI, si a intrat in contact, pana la testare, cu 20 de cadre medicale.

inca 6 oameni au murit din cauza noului coronavirus. Toate victimele, din Suceava Bilantul a ajuns la 78 decese, cele mai multe dintre ele - 31 - numai din acest judet

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, decesul a inca sase persoane infectate cu noul coronavirus. Toate victimele sunt din Suceava. Este vorba despre un barbat de 62 de ani din judetul Suceava,.

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea.

181 de cadre medicale din Suceava sunt infectate cu COVID-19

181 de cadre medicale din Suceava infectate cu noul coronavirus au fost raportate, luni, Institutulu.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

Fericit ca s-a vindecat, Eduard, un rrom din Tandarei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Bals! Taiati porcul, facem paranghelie, m-am facut bine

Eduard a fost infectat cu COVID-19 si a facut live de pe patul de spital de la Matei Bals pentru a-si anunta prietenii virtuali ca se simte mai bine si vrea sa faca mare paranghelie la externare.

Acuzatii grave la spitalul din Suceava: Asistentele fura dezinfectanti, masti si manusi

Prefectul judetului Suceava cere politistilor sa verifice, in regim de urgenta, o sesizare primita pe telefon conform careia unele asistente de la Spitalul Judetean Suceava fura dezinfectanti, masti si manusi.

Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din Romania, 638 sunt doar din Suceava

Din totalul celor 2. 245 de cazuri de coronavirus inregistrate la nivel national, 638 sunt doar din Suceava, au anuntat, marti, reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )