Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barbat din Mehedinti, infectat cu coronavirus, contact cu 20 de cadre medicale pana sa fie confirmat

Antena3 Antena3,
Barbat din Mehedinti, infectat cu coronavirus, contact cu 20 de cadre medicale pana sa fie confirmat

Un barbat din Mehedinti, diagnosticat cu noul COVID-19, este in stare grava, La Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, sectia ATI, si a intrat in contact, pana la testare, cu 20 de cadre medicale. continuă pe Antena3

Un medic de la Spitalul Universitar din Capitala, infectat cu coronavirus

Un medic de la Spitalul Universitar din Capitala, acolo unde doi pacienti cu COVID-19 au murit in ultimele zile, a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus.

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, infectat cu coronavirus

O femeie in varsta de 31 de ani, medic la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, a fost depistata pozitiv cu coronavirus. Medicul a fost deja internat la Spitalul de Boli Infectioase.

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Moartea suspecta a unui barbat din Tandarei, anchetata de Directia de Sanatate Publica Ialomita. Nu se stie daca acesta era infectat cu coronavirus

Autoritatile medicale din judetul Ialomita au deschis o ancheta epidemiologica la Tandarei dupa decesul unui barbat survenit vineri, 27 martie, suspect de coronavirus. Rezultul probelor de laborator nu a fost comunicat inca.

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Suceava, unde sunt infectati cu coronavirus peste 90 de cadre medicale, redeschisa Va trimite pacientii la alte spitale

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, inchisa la inceputul saptamanii dupa ce peste 90 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus, iar 8 pacienti internati acolo au murit din cauza COVID, a fost redeschisa cu medici de la alte spitale. Pacientii care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare vor fi transferati catre spitalele din Radauti si Falticeni.

Greseala uriasa facuta de a 20-a victima a coronavirusului in Romania, un barbat din Timisoara

Patru noi decese provocate de coronavirus au fost confirmate joi seara pe teritoriul Romaniei, bilantul acestora urcand la 22.

Sinteza zilei. Marturie cutremuratoare a unui asistent medical roman din Milano infectat cu COVID-19

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv realizat de jurnalista Evghenia Kironaki cu un asistent medical roman din Italia care a fost infectat cu COVID-19.

Un barbat din judetul Iasi nu a mai tinut cont de noile restrictii impuse. El s-a deplasat calare pe cal pana in centrul orasului ca sa isi viziteze sotia si bebelusul nou nascut (FOTO)

Politistii din Iasi s-au confruntat cu o situatie inedita in prima zi in care au intrat in vigoare noile restrictii. Un tanar a venit calare pe cal, pentru a-si vizita sotia care tocmai nascuse,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )