Libnet.ro
UNICEF

20:46

Bayern Munchen incaseaza cel mai rapid gol din istoria Bundesliga

Online Sport Online Sport,
Bayern Munchen incaseaza cel mai rapid gol din istoria Bundesliga

Campioana Germaniei, FC Bayern Munchen, a trecut sambata la Hoffenheim prin momente mai putin placute. continuă pe Online Sport

Marele declin chinezesc: Indicele privind industria prelucratoare, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Un indice privind industria prelucratoare chineza a inregistrat in august cel mai amplu declin din ultimii sase ani si jumatate, amplificand temerile legate de accentuarea incetinirii activitatilor economice,.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei, cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie anul acesta cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal, informeaza Bloomberg. com.

Cel mai scump apartament din Capitala, in zona Primaverii, costa aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primaverii, in valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucuresti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redactiei.

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat cel mai pronuntat declin din ultimii cinci ani. Livrarile catre China s-au redus cu 40%

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat in luna iulie cel mai accentuat declin lunar inregistrat din noiembrie 2009, scrie Bloomberg. Acest declin s-a consemnat pe fondul reducerii livrarilor catre Asia,.

Cel mai mare triatlon din Europa de Est se va desfasura in statiunea Mamaia

In perioada 4-6 septembrie 2015, statiunea Mamaia va gazdui evenimentul sportiv international Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est si Balcani.

Imagini cu cel mai urat fotomodel din lume

Tanarul model se numeste Melanie Gaydos, traieste in Germania. Desi nu are o infatisare comuna cu restul fotomodelelor, tanara este foarte ceruta in prezentari datorita siluetei sale androgine, scrie sp.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au scazut in iulie cel mai mult in ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal.

Ceasurile elvetiene, cele mai mici exporturi din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud,.

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

VIDEO Record in istoria Bundesligii: Bayern Munchen a luat gol dupa doar 9 secunde de joc!

Bayern Munchen a reusit contraperformanta incredibila sa primeasca gol dupa doar 8 secunde de joc, in conditiile in care a avut si lovitura de start a meciului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )