Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai scump apartament din Capitala, in zona Primaverii, costa aproape 3,6 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai scump apartament din Capitala, in zona Primaverii, costa aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primaverii, in valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucuresti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei, cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie anul acesta cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal, informeaza Bloomberg. com.

Topul chiriilor in centrele universitare: Clujul este cel mai scump oras, urmat de Bucuresti, Brasov si Constanta

Studentii care vor sa inchirieze o garsoniera in orasele universitare trebuie sa puna bani deoparte deoarece numarul mare de cereri a dus la majorarea tarifelor si cu 20%, informeaza stirileprotv. ro. Spre.

Cel mai bogat tanar din Romania socheaza din nou. Scene uluitoare la malul Marii Negre

Fiul miliardarului Victor Micula, Victoras Micula, si-a folosit elicopterul pe post de trambulina ca sa sara in mare. Cunoscut pentru extravaganta sa, Victoras Micula nu s-a rezumat doar sa mearga cu.

Dana Grecu, cel mai greu interviu din viata ei

Dana Grecu si-a dorit sa faca un interviu cu tatal ei. A anuntat inca de ieri intentia, dar a precizat si ca s-ar putea sa nu aiba curajul sa-l faca. Totusi, a avut, desi emotiile au coplesit-o.

Ceasurile elvetiene, cele mai mici exporturi din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud,.

Castel medieval transformat in cel mai luxos hotel din lume. Cazarea intr-un apartament de aici costa 2.500 de euro pe noapte

Un castel irlandez din secolul al XIII-lea a fost declarat cel mai bun hotel de lux din lume. Alegerea apartine retelei internationale de agentii de turism Virtuoso. Castelul Ashford este acum un complex turistic de 5 stele, dupa ce a fost renovat cu ajutorul unei investitii de 67 de milioane de euro.

Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului

Huawei Honor i7 este un nou dispozitiv al chinezilor, dar unul care se straduieste foarte mult sa iasa in evidenta prin doua functionalitati cel putin diferite. Huawei are cateva dispozitive interesante anul acesta, printre care P8 si seria Honor partial disponibila in Romania. Recent, a adaugat seriei Honor un nou model. Vine cu scanner pentru [] Huawei Honor i7, poate cel mai ciudat telefon al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse

Cele doua trailere aparute pana acum ale filmului The Martian arata ca vom avea de-a face cu un SF poate mai bun decat Interstellar si Gravity. Pentru multi, poate ca The Martian suna ca o actualizare a Interstellar: un SF cu buget mare, in care Matt Damon ramane cumva captiv in spatiu. Totusi, daca esti [] Poate cel mai bun SF: cum poti trai pe Marte cand nu ai sanse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai sigur telefon revine: BlackPhone 2, la precomanda

Dupa ce a devenit evident ca primul BlackPhone nu si-a atins scopul, cei de la Silent Circle au adus pe piata un urmas BlackPhone 2. A trecut mai bine de un an de cand primul BlackPhone a ajuns pe piata si a dus la extrem asteptarile celor ce aveau o obsesie pentru securitatea datelor [] Cel mai sigur telefon revine: BlackPhone 2, la precomanda Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )