Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bayern stie cum poate ajunge in finala Champions League: Putem bate cu 4-0, dar ne trebuie meciul perfect

Hotnews Hotnews,
 Bayern stie cum poate ajunge in finala Champions League: Putem bate cu 4-0, dar ne trebuie meciul perfect

Bayern are sanse mici de a mai prinde finala Champions League, dupa ce a pierdut cu 3-0 pe Camp Nou, in fata Barcelonei. Germanii sunt hotarati sa lupte pana la capat, chiar daca Barca este mare favorita la calificarea in ultimul act al competitiei. Putem bate cu 4-0, dar ne trebuie meciul perfect, a precizat Mehdi Benatia, fundasul bavarezilor. continuă pe Hotnews

Champions League, semifinale: Barcelona - Bayern Munchen (21:45)/ Intoarcerea lui Guardiola

In patru ani, Pep Guardiola a castigat 14 trofee alaturi de Barcelona. In aceasta seara, antrenorul va fi pentru prima data adversar pe Camp Nou. Bayern vrea sa joace ofensiv si sa se impuna in Catalunia. Barcelona vs Bayern Munchen, din semifinalele Champions League, se va disputa de la ora 21:45.

Lionel Messi l-a depasit pe Cristiano Ronaldo in topul marcatorilor din Champions League

Prin dubla reusita, miercuri seara, impotriva celor de la Bayern Munchen, starul argentinian Lionel Messi a redevenit cel mai bun marcator din istoria Champions League.

VIDEO Champions League, semifinale: Barcelona - Bayern Munchen 3-0 Messi, Messi...

Pep declara ca Bayern vrea sa joace ofensiv si sa se impuna in Catalunia, dar Barcelona a etalat un fotbal de clasa si numai inspiratia si reflexele uluitoare ale lui Neuer au facut ca scorul la pauza sa fie alb. Bavarezii au dominat inceputul reprizei secunda, iar cand jocul Barcei parea tot mai incalcit, la rampa a iesit Lionel Messi care a reusit doua goluri superbe. Neymar a inscris pe contraatac in prelungirile meciului dand startul fiestei. Se anunta un retur greu pentru Pepcomp daca nu imposibil, un meci in care totul se va juca pe cartea atacului.

Sevilla cu un pas in finala Europa League dupa 3-0 cu Fiorentina

FC Sevilla este foarte aproape de o noua finala europeana dupa ce a invins pe Fiorentina, cu 3-0, in prima mansa a semifinalelor Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )