Libnet.ro
UNICEF

20:15

BCE a redus prognoza de crestere economica in zona euro; banca nu mai ia masuri de stimulare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BCE a redus prognoza de crestere economica in zona euro; banca nu mai ia masuri de stimulare

Banca Centrala Europeana BCE) a modificat in scadere estimarea de crestere a economiei din zona euro la 0,8% in acest an si 1% anul viitor, de la 0,9% si, respectiv, 1,6% in urma cu trei luni, mentionand insa ca nu va lua noi masuri de stimulare. continuă pe Wall-Street Ro

BCE a redus prognoza de crestere economica pentru zona euro, dar nu mai ia noi masuri de stimulare

Banca Centrala Europeana BCE) a redus estimarea de crestere a economiei din zona euro la 0,8% in acest an si 1% anul viitor, de la 0,9% si, respectiv, 1,6% in urma cu trei luni, dar a anuntat ca nu va lua noi.

BCE reduce previziunile de crestere si de inflatie pentru zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) a redus joi previziunile de crestere si de inflatie pentru zona euro, a anuntat presedintele sau, Mario Draghi, luand act de degradarea perspectivelor economice si de evolutia preturilor in regiune, scrie AFP.

Banca Centrala Europeana a redus estimarea de crestere a economiei din zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) a redus estimarea de crestere a economiei din zona euro la 0,8% in acest an si 1% anul viitor, de la 0,9% si, respectiv, 1,6% in urma cu trei luni, informeaza Financial Times. De.

Markit: Activitatea economica din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni

Productia si serviciile din zona euro au scazut, in noiembrie, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni, confirmand temerile ca economia regiunii s-ar putea contracta din nou, transmit CNBC si Reuters, conform Agerpres.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )