Libnet.ro
UNICEF

22:46

Banca Centrala Europeana a redus estimarea de crestere a economiei din zona euro

B1 B1,
Banca Centrala Europeana a redus estimarea de crestere a economiei din zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) a redus estimarea de crestere a economiei din zona euro la 0,8% in acest an si 1% anul viitor, de la 0,9% si, respectiv, 1,6% in urma cu trei luni, informeaza Financial Times. De. continuă pe B1

BCE a redus prognoza de crestere economica pentru zona euro, dar nu mai ia noi masuri de stimulare

Banca Centrala Europeana BCE) a redus estimarea de crestere a economiei din zona euro la 0,8% in acest an si 1% anul viitor, de la 0,9% si, respectiv, 1,6% in urma cu trei luni, dar a anuntat ca nu va lua noi.

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata pentru a sustine rubla

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou piata valutara pentru sustinerea rublei, aflata in declin masiv din cauza sanctiunilor economice impuse de Uniunea Europeana UE) si SUA. Totusi, aceasta este prima interventie de dupa trecerea la flotarea libera a rublei in luna noiembrie, masura fiind estimata la circa 700 de milioane de dolari.

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata dupa trecerea la flotarea libera a rublei

Banca centrala a Rusiei a intervenit pe piata valutara pentru prima oara dupa trecerea la flotarea libera a rublei in luna noiembrie, cheltuind luni 700 de milioane de dolari pentru sustinerea monedei nationale, relateaza Bloomberg.

BCE a redus prognoza de crestere economica in zona euro; banca nu mai ia masuri de stimulare

Banca Centrala Europeana BCE) a modificat in scadere estimarea de crestere a economiei din zona euro la 0,8% in acest an si 1% anul viitor, de la 0,9% si, respectiv, 1,6% in urma cu trei luni, mentionand insa ca nu va lua noi masuri de stimulare.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

BCE reduce previziunile de crestere si de inflatie pentru zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) a redus joi previziunile de crestere si de inflatie pentru zona euro, a anuntat presedintele sau, Mario Draghi, luand act de degradarea perspectivelor economice si de evolutia preturilor in regiune, scrie AFP.

Accident la centrala nucleara Zaporoje, cea mai mare din Ucraina

Un accident s-a produs la centrala nucleara Zaporoje din Ucraina, potrivit aunutului facut de prim-ministrul, Arsenii Iateniuk. Potrivit Der Spiegel, care il citeaza pe ministrul ucrainean al Energiei, Volodimir.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )