Libnet.ro
UNICEF

18:46

Un bebelus din Marea Britanie a devenit vedeta: Baietelul s-a nascut cu un par lung, des si care se incapataneaza sa creasca in sus (VIDEO)

B1 B1,
Un bebelus din Marea Britanie a devenit vedeta: Baietelul s-a nascut cu un par lung, des si care se incapataneaza sa creasca in sus (VIDEO)

Desi are doar doua luni, Junior este deja o vedeta. Si asta datorita frezei sale unice. Baietelul din Marea Britanie s-a nascut cu un par care nu poate trece neobservat. Lung, des si care se. continuă pe B1

Aparitie ciudata pe o plaja din Marea Britanie: Am gasit ceva ce seamana cu o sirena moarta (Foto)

Descoperire socanta facuta de un britanic. Pe 2 octombrie, in timp ce se plimba pe o plaja, Paul Jones a dat peste o creatura ciudata. Barbatul a postat mai multe fotografii si un video pe pagina sa de.

Iata dovada ca sirenele EXISTA: O creatura, gasita pe o plaja din Marea Britanie (FOTO,VIDEO)

Un barbat pe nume Paul Jones a publicat pe internet cateva imagini cu o creatura moarta pe malul unei plaje care seamana cu o sirena. Creatura pare ca are corp omenesc, iar coada de peste aduce perfect c.

Un parlamentar conservator produce scandal in Marea Britanie, dupa ce a declarat ca romanii si bulgarii nu stiu sa foloseasca telefonul mobil, dar se pricep la cules capsuni

Parlamentarul conservator Owen Paterson a starnit noi controverse in chestiunea imigrantilor europeni din Marea Britanie, dupa ce a sustinut ca romanii si bulgarii din Marea Britanie nu sunt in stare sa foloseasca niste telefoane mobile, dar pot foarte bine sa culeaga capsuni.

O tanara senegaleza a devenit vedeta pe internet pentru frumusetea si nuanta deosebita a pielii ei - GALERIE FOTO

Khoudia Diop este o tanara din Senegal care a devenit vedeta pe internet dupa ce o fotografie cu ea a aparut in cadrul campaniei The Colored Girl Campaign, referitoare la diferitele.

Marea Britanie va primi acces la piata UE doar daca mentine frontierele deschise

Londra nu trebuie sa se astepte la niciun fel de negocieri cu Uniunea Europeana inaintea declansarii procedurii formale privind Brexit, afirma un oficial guvernamental german, avertizand Marea Britanie ca, daca va vrea mentinerea accesului la piata comunitara, va trebui sa tina frontierele deschise, transmite Reuters.

Noua nu ne plac romanii.O romanca a fost filmata in timp ce era AGRESATA de doi tineri in Marea Britanie (VIDEO)

O romanca a fost filmata in timp ce era agresata in Marea Britanie de doi tineri. Jurnalistii de la Sky News au publicat pe contul de Twitter inregistrarea in care apar trei persoane,.

Marea Britanie va primi acces la piata UE doar daca mentine frontierele deschise

Londra nu trebuie sa se astepte la niciun fel de negocieri cu Uniunea Europeana inaintea declansarii procedurii formale privind Brexit, afirma un oficial guvernamental german, avertizand Marea Britanie ca, daca va vrea mentinerea accesului la piata comunitara, va trebui sa tina frontierele deschise.

Primarul independent devenit vedeta pe Internet s-a inscris in ALDE. Valentin Vrabie: Voi reforma acest partid. Am considerat ca e mai bine sa imi sumetic manecile si sa ma apuc de treaba

Fostul primar din comuna constanteana Pestera, Valentin Vrabie, a castigat la alegerile locale un mandat de edil la Medgidia, Acum, primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, renunta la.

Marea Britanie da un impuls pietelor europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, influentate de avansul de pe piata britanica, generat de declinul puternic al lirei sterline, care este benefic pentru exportatori si multinationale.

BREXIT. Irlanda da semne ca se distanteaza de Marea Britanie. Declaratie delicata a ministrului de Externe

Revenirea la controalele la frontiera dintre Irlanda de Nord si Republica Irlanda, din cauza iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, nu poate fi exclusa, a declarat luni ministrul irlandez de externe, Charlie.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )