Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC respinge candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare. Actorul poate ataca decizia in instanta

Antena3 Antena3,
BEC respinge candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare. Actorul poate ataca decizia in instanta

Biroul Electoral Central a decis, miercuri, sa ii respinga candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, a declarat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. BEC analizeaza in aceste zile candid. continuă pe Antena3

BEC respinge candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Biroul Electoral Central a decis, miercuri, sa ii respinga candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, a declarat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. BEC analizeaza in aceste zile candid.

BEC a respins candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, miercuri, ca respinge candidatura actorului Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare din 25 mai,.

BEC a respins candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare. Decizia poate fi contestata

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, miercuri, ca respinge candidatura actorului Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Candidatura lui Mircea Diaconu, plimbata intre BEC si Tribunal.

Biroul Electoral Central BEC) nu a luat, ieri, o decizie privind candidatura lui Mircea Diaconu la Parlamentul European. Contestatiile care vizau candidatura acestui au fost trimise catre Tribunalul Bucuresti, iar reprezentantii BEC afirma ca se vor pronunta pana pe 5 aprilie. BEC a avut, ieri, pe ordinea de zi situatia privind candidatura lui Mircea Diaconu al alegerile europarlamentare din 25 mai, dar nu a luat o decizie, potrivit lui Marian Muhulet, membru al BEC. Contestatiile .

UPDATE: Biroul Electoral Central a respins candidatura lui Mircea Diaconu pentru europarlamentare

UPDATE: Biroul Electoral Central a respins candidatura lui Mircea Diaconu.

Biroul Electoral Central a respins candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Biroul Electoral Central BEC) a respins, miercuri, candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile pentru Parlamentul European, din 25 mai, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, potrivit B1 TV. Mircea Diaconu poate contesta decizia BEC pana pe 10 aprilie.

Biroul Electoral Central a respins candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a decis miercuri ca fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu nu va putea candida la alegerile europarlamentare. Acesta are o decizie ANI de incompatibilitate la activ, decizie pe care a.

BEC a respins candidatura la europarlamentare a lui Mircea Diaconu

Biroul Electoral Central BEC) a respins astazi candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, fostul senator PNL putand ataca decizia in instanta, potrivit surselor din presa.

Punctul de vedere al inaltei Curti, potrivit caruia Mircea Diaconu nu ar putea candida la europarlamentare

Candidatura lui Mircea Diaconu pentru Parlamentul European este problematica din punct de vedere juridic, potrivit explicatiilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, precum si a unei informari trimise de Agentia Nationala de Integritate ANI), Biroului Electoral Central BEC).

Emotii pentru Mircea Diaconu. Afla astazi daca BEC ii valideaza candidatura pentru europarlamentare

Mircea Diaconu ar putea afla astazi daca Biroul Electoral Central ii valideaza candidatura la alegerile europarlamentare. Dupa ce a reusit sa stranga cele 100. 000 de semnaturi, Diaconu se confrunta acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )