Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bercea Mondial si fiica sa, Izaura Anghel, vor fi audiati

Antena3 Antena3,
Bercea Mondial si fiica sa, Izaura Anghel, vor fi audiati

Bercea Mondial si fiica sa Izaura vor fi audiati la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges in dosarul in care Izaura este acuzata ca a dat spaga unui gardian. Procurorii au cerut ca de data aceasta sa fie. continuă pe Antena3

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, scapa de arestul la domiciliu pentru o zi

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a obtinut suspendarea arestului la domiciliu timp de o zi, pentru a putea merge cu copilul in varsta de doua luni la medic, informeaza Agerpres. Ziua libera a fost.

Izaura Anghel a obtinut suspendarea arestului la domiciliu

Tribunalul Arges a admis suspendarea masurii arestului la domiciliu timp de o zi in cazul Izaurei Anghel, fiica lui Sandu Anghel zis Bercea Mondial, pentru a putea merge cu copilul in varsta de doua luni la medic, iar ziua libera a fost stabilita de instanta pentru maine, 3 octombrie.

Presiuni imense pentru ca Bercea Mondial sa taca. Interlopul stie multe secrete incomode

Sunt presiuni mari asupra lui Sandu Anghel, cunoscut ca si Bercea Mondial, ca el sa taca, sa nu spuna mai departe procurorilor ceea ce stie. Bercea Mondial, inchis la Penitenciarul Colibasi, detine.

Salba primita de Maria Basescu de la Bercea Mondial ar fi FALSA

Salba de bani pe care Maria Basescu a primit-o de la clanul Bercea ar fi falsa. Jurnalul National a descoperit ca banutul nu este din aur. intreaga poveste a cadoului pe care familia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )