Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei, mesaj clar pentru barbati. Ce le-a cerut chiar acum

Playtech Playtech,
Bianca Comanici de la Puterea Dragostei, mesaj clar pentru barbati. Ce le-a cerut chiar acum

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei e pregatit sa iubeasca din nou si, din acest motiv, a transmis un mesaj clar pentru barbati. Dupa o despartire grea, Bianca e hotarata sa-si deschida inima iar catre iubire. Ce le-a cerut frumoasa bruneta celor care vor sa-i cucereasca inima. Bianca Comanici de la Puterea Dragostei, mesaj clar . continuă pe Playtech

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a primit replica. Mesajul lui Livian, dupa ce a plans la TV

Bianca Comanici a fost foarte transparenta in recenta aparitie in emisiunea Trairi alaturi de Andreea Mantea. Tanara a vorbit despre viata sentimentala si despre ranile aduse de relatia pe care a avut-o cu Livin in cadrul show-ului Puterea Dragostei. Cum a reactionat barbatul cand a aflat? Livian, replica pentru fosta iubita. Ce spune despre izbucnirea .

Cristi Comanici de la Puterea Dragostei are un mare secret. A fost parat de o concurenta

Intrigile din cadrul celui mai popular show matrimonial din Romania nu inceteaza sa ne uimeasca. Se pare ca Cristi Comanici de la Puterea Dragostei are un mare secret. A fost dat de gol de catre una dintre concurente. Cristi nu a avut incotro si a trebuit sa recunoasca tot adevarul. Despre ce secret este vorba.

Bianca Comanici, in lacrimi dupa Livian de la Puterea Dragostei. Ce secret a dezvaluit despre el VIDEO

Bianca Comanici si-a deschis sufletul in fata Andreei Mantea, cea care a ascultat-o in detaliu si a consolat-o in timpul dezvaluirilor. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi. Bianca Comanici, dezvaluiri cu ochii in lacrimi. Ce spune despre ranile lasate de relatia cu Livian? Editia din cursul .

Plusica de la Puterea Dragostei, decizie socanta. Ce face acum, dupa ce a slabit in trecut 13 kilograme

Raluca Marina, cunoscuta ca Plusica dupa participarea la emisiunea Puterea Dragostei, a luat o noua decizie in ceea ce priveste aspectul sau fizic. Dupa ce a slabit 13 kilograme in doar patru luni, recent a anuntat ca seria transformarilor continua cu o operatie de augmentare mamara. Da, este adevarat, a confirmat ea pentru WOWbiz. Plusica .

Cerere in casatorie la Puterea Dragostei. Momentul emotionant din emisiune

Veste bomba in showbiz. A avut loc o cerere in casatorie emotionanta la Puterea Dragostei. Cine sunt norocosii care au decis sa-si uneasca destinele. Cine este tanarul care a decis sa-si ia inima in dinti si sa o ceara de sotie pe aleasa inimii lui. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a fost cea care a facut .

Simona Halep, mesaj clar catre Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate

Am aratat ca vehea Simo, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open in care se disculpa pentru iesirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul Darren Cahill si echipa. Simona Halep, mesaj catre Darren Cahill dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Campioana noastra i-a cerut scuze lui .

Diana Sosoaca, mesaj halucinant pentru romani dupa ce a incalcat legea: Lumea trebuie sa se distreze

In urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere cu lautari, Diana Sosoaca a ajuns iar in atentia publica. in acel loc, petrecaretii se purtau ca inainte de pandemie, fara distantare sociala si fara masti de protectie. in ciuda criticilor care s-au atintit asupra ei, senatoarea AUR a aratat ca nu este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )