Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cerere in casatorie la Puterea Dragostei. Momentul emotionant din emisiune

Playtech Playtech,
Cerere in casatorie la Puterea Dragostei. Momentul emotionant din emisiune

Veste bomba in showbiz. A avut loc o cerere in casatorie emotionanta la Puterea Dragostei. Cine sunt norocosii care au decis sa-si uneasca destinele. Cine este tanarul care a decis sa-si ia inima in dinti si sa o ceara de sotie pe aleasa inimii lui. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a fost cea care a facut . continuă pe Playtech

Mariana de la Puterea Dragostei a fost data de gol. Reactia ireala: Are un arab acasa

S-au adus acuzatii grave la adresa Marianei de la Puterea Dragostei. A fost Mariana data in vileag? Are ceva de ascuns una dintre cele mai dorite fete din casa Puterea Dragostei? Mariana de la Puterea Dragostei a fost data de gol Fara doar si poate Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai .

Plusica de la Puterea Dragostei, decizie socanta. Ce face acum, dupa ce a slabit in trecut 13 kilograme

Raluca Marina, cunoscuta ca Plusica dupa participarea la emisiunea Puterea Dragostei, a luat o noua decizie in ceea ce priveste aspectul sau fizic. Dupa ce a slabit 13 kilograme in doar patru luni, recent a anuntat ca seria transformarilor continua cu o operatie de augmentare mamara. Da, este adevarat, a confirmat ea pentru WOWbiz. Plusica .

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a primit replica. Mesajul lui Livian, dupa ce a plans la TV

Bianca Comanici a fost foarte transparenta in recenta aparitie in emisiunea Trairi alaturi de Andreea Mantea. Tanara a vorbit despre viata sentimentala si despre ranile aduse de relatia pe care a avut-o cu Livin in cadrul show-ului Puterea Dragostei. Cum a reactionat barbatul cand a aflat? Livian, replica pentru fosta iubita. Ce spune despre izbucnirea .

Bianca Comanici, in lacrimi dupa Livian de la Puterea Dragostei. Ce secret a dezvaluit despre el VIDEO

Bianca Comanici si-a deschis sufletul in fata Andreei Mantea, cea care a ascultat-o in detaliu si a consolat-o in timpul dezvaluirilor. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi. Bianca Comanici, dezvaluiri cu ochii in lacrimi. Ce spune despre ranile lasate de relatia cu Livian? Editia din cursul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )