Libnet.ro
UNICEF

05:30

Plusica de la Puterea Dragostei, decizie socanta. Ce face acum, dupa ce a slabit in trecut 13 kilograme

Playtech Playtech,
Plusica de la Puterea Dragostei, decizie socanta. Ce face acum, dupa ce a slabit in trecut 13 kilograme

Raluca Marina, cunoscuta ca Plusica dupa participarea la emisiunea Puterea Dragostei, a luat o noua decizie in ceea ce priveste aspectul sau fizic. Dupa ce a slabit 13 kilograme in doar patru luni, recent a anuntat ca seria transformarilor continua cu o operatie de augmentare mamara. Da, este adevarat, a confirmat ea pentru WOWbiz. Plusica . continuă pe Playtech

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a primit replica. Mesajul lui Livian, dupa ce a plans la TV

Bianca Comanici a fost foarte transparenta in recenta aparitie in emisiunea Trairi alaturi de Andreea Mantea. Tanara a vorbit despre viata sentimentala si despre ranile aduse de relatia pe care a avut-o cu Livin in cadrul show-ului Puterea Dragostei. Cum a reactionat barbatul cand a aflat? Livian, replica pentru fosta iubita. Ce spune despre izbucnirea .

Bianca Comanici, in lacrimi dupa Livian de la Puterea Dragostei. Ce secret a dezvaluit despre el VIDEO

Bianca Comanici si-a deschis sufletul in fata Andreei Mantea, cea care a ascultat-o in detaliu si a consolat-o in timpul dezvaluirilor. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi. Bianca Comanici, dezvaluiri cu ochii in lacrimi. Ce spune despre ranile lasate de relatia cu Livian? Editia din cursul .

Mariana de la Puterea Dragostei a fost data de gol. Reactia ireala: Are un arab acasa

S-au adus acuzatii grave la adresa Marianei de la Puterea Dragostei. A fost Mariana data in vileag? Are ceva de ascuns una dintre cele mai dorite fete din casa Puterea Dragostei? Mariana de la Puterea Dragostei a fost data de gol Fara doar si poate Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai .

Cerere in casatorie la Puterea Dragostei. Momentul emotionant din emisiune

Veste bomba in showbiz. A avut loc o cerere in casatorie emotionanta la Puterea Dragostei. Cine sunt norocosii care au decis sa-si uneasca destinele. Cine este tanarul care a decis sa-si ia inima in dinti si sa o ceara de sotie pe aleasa inimii lui. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a fost cea care a facut .

Divortul l-a schimbat pe Pepe? Artistul a marturisit tot ce face acum, de cand e singur

Pepe vine cu marturisiri despre schimbarile care au intervenit in viata sa dupa divortul de mama copiilor lui. Ce spune artistul si cum se simte de cand e singur? Cum se simte Pepe in postura de burlac? Dupa ani buni de cand a uitat de statutul de burlac, iata ca divortul de mama copiilor sai .

Esti client Imobiliare.ro? Afla ca esti in pericol, ce mai poti face acum

Daca esti client Imobiliare. ro, afla ca esti in pericol, iar noi iti spunem ce mai poti face acum. Ce se intampla cu cel mai mare site de imobiliare, citese in articolul de mai jos. Cel mai mare site de imobiliare din Romania, compromis de hackeri. Au pus mana pe datele multor clienti Esti client Imobiliare. ro? .

De ce a fost Gabriela Cristea la medic. Ce va face acum, decizia e clara

Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mana medicilor, fiind, de altfel, si anuntul pe care l-a facut pe Instagram. insa, nu este vorba despre o problema atat de grava, ci despre o problema la nivelul dintilor. De ce a fost Gabriela Cristea la medic Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mainile medicului. Aceasta .

inscrierea la clasa pregatitoare 2021. S-au schimbat regulile stiute de toti parintii, cum se face acum

Schimbari mari in privinta inscrierii la scoala a copiilor pentru scoala pregatitoare. Ce trebuie sa stie parintii? Iata cum trebuie sa procedeze acestia de acum incolo! inscriere la clasa pregatitoare: schimbari 2021 Copiii s-au reintors la scoli, iar cei mai mici au avut mari emotii pentru prima intalnire cu sala de clasa si cu colegii.

IPJ Cluj face cercetari dupa ce mai multe persoane au achitat avansuri pentru Revelion, fara a beneficia de serviciile platite

IPJ Cluj face cercetari dupa ce mai multe persoane au fost determinate sa achite avansuri pentru inchirierea unor cabane in diverse zone turistice de Revelion, fara a beneficia vreodata de serviciile platite. Pana in prezent, in acest dosar au fost arestate trei persoane, au fost facute noua perchezitii, inclusiv in Bucuresti, fiind identificati 29 de pagubiti. Politistii fac apel la toti cei care au fost pagubiti in perioada septembrie-.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )