Libnet.ro
UNICEF

09:45

Bianca, o sportiva de performanta din Galati, a disparut fara urma in luna august. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea

Antena3 Antena3,
Bianca, o sportiva de performanta din Galati, a disparut fara urma in luna august. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea

In luna august, Bianca Bobu, o sportiva de 19 ani din Galati, a disparut fara urma. Fata locuia la bunica ei, dupace mama ei a murit, iar tatal a plecat in strainatate, a debutat la 16 anila. continuă pe Antena3

Bianca Bobu, portarita echipei nationale de hochei a Romaniei, a disparut fara urma. Familia se teme de ce e mai rau

Bianca Bobu, portarita echipei nationale de hochei a Romaniei, a disparut fara urma in luna august din 2019. Prietenii sai se tem acum de ceea ce este mai rau, pentru ca sportiva de 19 ani nu a mai fost vazuta de nimeni, de doua luni. Cazul de disparitie a fost semnalat de catre apropiatii tinerei .

Sportiva de performanta din Galati, disparuta de 2 luni. Portarul echipei de hochei feminin ar fi cazut in plasa PROXENETILOR (FOTO)

O sportiva de performanta din Galati este data disparuta de doua luni in Germania. Bianca Bobu, portarul echipei de hochei feminin Gladiators Dunarea Galati, a plecat in Germania impreuna cu un prieten p.

Cum a disparut fara urma portarita nationalei Romaniei de hochei. Prietenii fetei se tem ca a fost rapita de proxeneti

Bianca Bobu 19 ani) locuia de la 15 ani bunica ei, la Sivita Galati) dupa ce mama ei a murit, iar tatal a plecat in strainatate. Portar al Nationalei de hochei unde a debutat la 16 ani), fata a disparut fara urma in august 2019. Apropiatii ei cred ca a fost rapita de traficantii de persoane.

Pui vopsiti in galben intr-o piata din Galati! Comerciantii voiau sa-i vanda ca pui de tara

Politistii locali din Galati au descoperit in urma unei actiuni in Piata Calea Basarabiei mai multe persoane care vindeau pui colorati cu galben pentru a fi vanduti ca pui de tara. in momentul in care.

Pui vopsiti in galben intr-o piata din Galati! Comerciantii voiau sa-i vanda ca pui de tara (VIDEO)

Politistii locali din Galati au descoperit in urma unei actiuni in Piata Calea Basarabiei mai multe persoane care vindeau pui colorati cu galben pentru a fi vanduti ca pui de tara. Politistii au ridicat.

VIDEO Gaini vopsite ca sa para de tara, vandute intr-o piata din Galati

Mai multi galateni au avut surpriza de a descoperi ca gainile de tara pe care le cumparasera de la piata erau de fapt unele vopsite. Au sesizat politia locala care a depistat trei comercianti de ocazie, care isi vindeau marfa direct din gentile puse pe trotuar.

Doi soti din Dambovita, gasiti fara suflare in casa. Vecinii, ingroziti de ce au vazut

Descoperire macabra in judetul Dambovita, unde doi soti au fost gasiti fara suflare in locuinta lor. Cei doi, au fost gasiti morti in casa dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Racirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )