Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sportiva de performanta din Galati, disparuta de 2 luni. Portarul echipei de hochei feminin ar fi cazut in plasa PROXENETILOR (FOTO)

B1 B1,
Sportiva de performanta din Galati, disparuta de 2 luni. Portarul echipei de hochei feminin ar fi cazut in plasa PROXENETILOR (FOTO)

O sportiva de performanta din Galati este data disparuta de doua luni in Germania. Bianca Bobu, portarul echipei de hochei feminin Gladiators Dunarea Galati, a plecat in Germania impreuna cu un prieten p. continuă pe B1

Bianca, o sportiva de performanta din Galati, a disparut fara urma in luna august. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea

In luna august, Bianca Bobu, o sportiva de 19 ani din Galati, a disparut fara urma. Fata locuia la bunica ei, dupace mama ei a murit, iar tatal a plecat in strainatate, a debutat la 16 anila.

Pui vopsiti in galben intr-o piata din Galati! Comerciantii voiau sa-i vanda ca pui de tara

Politistii locali din Galati au descoperit in urma unei actiuni in Piata Calea Basarabiei mai multe persoane care vindeau pui colorati cu galben pentru a fi vanduti ca pui de tara. in momentul in care.

Pui vopsiti in galben intr-o piata din Galati! Comerciantii voiau sa-i vanda ca pui de tara (VIDEO)

Politistii locali din Galati au descoperit in urma unei actiuni in Piata Calea Basarabiei mai multe persoane care vindeau pui colorati cu galben pentru a fi vanduti ca pui de tara. Politistii au ridicat.

VIDEO Gaini vopsite ca sa para de tara, vandute intr-o piata din Galati

Mai multi galateni au avut surpriza de a descoperi ca gainile de tara pe care le cumparasera de la piata erau de fapt unele vopsite. Au sesizat politia locala care a depistat trei comercianti de ocazie, care isi vindeau marfa direct din gentile puse pe trotuar.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )