Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bihor: 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale suspectate de evaziune fiscala

B1 B1,
Bihor: 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale suspectate de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT Oradea au efectuat marti 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale din Bihor, in cadrul unei actiuni ce vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat,. continuă pe B1

Bihor: 11 perchezitii domiciliare, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT Oradea au efectuat, marti, 11 perchezitii domiciliare si la sediul unor societati comerciale din Bihor, in cadrul unei actiuni ce vizeaza destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in evaziune fiscala, informeaza un comunicat al institutiei.

VIDEO Mascatii au descins in Bihor. 11 perchezitii de amploare la un afacerist oradean care este banuit de o frauda fiscala de peste 6 milioane de lei

11 perchezitii de amploare au avut loc la domiciliul si sediul unor societati comerciale de pe raza judetului Bihor, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

Perchezitii in trei judete, la societati comerciale si la domiciliile administratorilor

In aceasta dimineata, politistii din Neamt efectueaza 24 de perchezitii, pe raza judetelor Neamt, Iasi si Suceava, la sedii de societati comerciale si la domiciliile administratorilor acestora, banuiti ca ar fi cauzat un prejudiciu de 16 milioane de lei, prin evaziune fiscala.

Patriarhia vizavi de taxa pe bacsis: Cultele religioase nu sunt societati comerciale, veniturile merg la activitati spirituale

Cultele religioase nu sunt organizate ca societati comerciale, ci constituie comunitati parohiale sau monahale, iar veniturile realizate sunt folosite pentru activitati spirituale, culturale, educationale si social-filantropice, spune Patriarhia Romana. Declaratia vine in urma unor discutiilor vizavi de taxa pe bacsis.

Patriarhie: Cultele religioase nu sunt societati comerciale, ci constituie comunitati parohiale sau monahale. Veniturile merg la activitati spirituale

Cultele religioase nu sunt organizate ca societati comerciale, ci constituie comunitati parohiale sau monahale, iar veniturile realizate sunt folosite pentru activitati spirituale, culturale, educationale si.

Perchezitii la sediul Politiei rutiere din Braila si la locuintele unor politisti suspectati de luare de mita

Sediile Biroului Rutier al Politiei Municipale Braila si Serviciului Rutier al Politiei Judetene, precum si locuintele unor agenti de politie sunt perchezitionate luni dimineata de procurorii Parchetului.

ASF a aplicat amenzi unor societati care nu au respectat legea desfiintarii Rasdaq

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a amendat conducerile a doua companii pentru ca nu au respectat obligatia sa convoace actionarii, conform legii 151/2014, in termen de patru luni de zile, pentru desfiintarea pietei Rasdaq.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )