Libnet.ro
UNICEF

05:00

BILANT. 97 de persoane au murit in Mexic, din cauza furtunilor tropicale.

România Liberă România Liberă,
BILANT. 97 de persoane au murit in Mexic, din cauza furtunilor tropicale.

Cel putin 97 de persoane au murit din cauza intemperiilor care au lovit Mexicul de la sfarsitul saptamanii trecute, a anuntat joi coordonatorul national al protectiei civile, Luis Felipe Puente, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si TRAGEDIE in Mexic: Cel putin 21 de morti din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan La ora actuala numaram 97 de morti din cauza celor doua fenomene naturale, de pe coasta orientala si cea occidentala a tarii, a declarat Puente pentru postul de . continuă pe România Liberă

Cel putin 40 de morti in Mexic, din cauza furtunilor tropicale

Mexicul era afectat, ieri, de puternice intemperii care au provocat cel putin 40 de morti, aproximativ 230. 000 de sinistrati si zeci de mii de stramutati de sambata sub efectul a doua furtuni tropicale, Manuel, pe coasta pacifica, si Ingrid, in estul tarii, informeaza AFP.

TRAGEDIE in Mexic: Cel putin 21 de morti din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan.

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte peste 8. 000 au fost evacuate din cauza intemperiilor provocate de furtuna tropicala Manuel, venind dinspre Oceanul Pacific, in timp ce de uraganul Ingrid, la Golful Mexic, era asteptat cu infrigurare in statul Tamaulipas, unde urmeaza sa ajunga luni dimineata, transmite Mediafax. Ploile torentiale, inundatiile si alunecarile de teren provocate de furtuna Manuel, cea mai sangeroasa de pana in prezent cu 21 de victime, au cauzat moartea a 14 persoane .

Sapte persoane decedate in Colorado, din cauza inundatiilor

Sapte persoane au murit in cele mai grave inundatii inregistrate in statul american Colorado vest), au anuntat ieri autoritatile, in timp ce conditiile meteorologice pareau sa se amelioreze.

Budapesta: Sute de persoane au fost evacuate din cauza unei scurgeri de gaze

In jur de 700 de locuitori ai Cartierului 4 din Budapesta au fost evacuati, joi, dupa ce un buldozer a avariat o conducta magistrala de gaze, a anuntat Autoritatea municipala pentru managementul dezastrelor pentru.

Trafic restrictionat in Bucuresti din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat, miercuri, in centrul Bucurestiului, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, relateaza Mediafax. Protestatarii or merge in mars din.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din ...

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Libertatii, transmite Mediafax. Protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania, la care sunt anuntati aproximativ 4. 000 de sindicalisti, va incepe la ora .

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul.

Sudul Japoniei, sub alerta speciala din cauza taifunului Man-yi: Ameninta centrala Fukushima

Sudul Japoniei a fost plasat sub alerta speciala din cauza taifunului Man-yi care, luni dimineata traversa acesta tara, centrala Fukushima pregatindu-se sa infrunte fenomenul violent, relateaza AFP.

Cel putin 20 de persoane au murit in Mexic, in urma unui uragan si a unei furtuni tropicale

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si peste 8. 000 au fost evacuate in Mexic din cauza intemperiilor provocate de uraganul Ingrid, venit din Golful Mexic, si furtuna tropicala Manuel, sosita dinspre Oceanul Pacific, au anuntat autoritatile, conform AFP.

VIDEO Mexic: cel putin 25 de morti si 8.000 de evacuati din cauza ploilor provocate de un uragan si o furtuna tropicala

Cel putin 25 de oameni au murit si peste 8. 000 au fost evacuati in Mexic din cauza ploilor provocate de doua fenomene simultane - uraganul Ingrind in Golful Mexic si furtuna tropicala Manuel in Oceanul Pacific, relateaza dpa. Ploi torentiale s-au abatut duminica asupra celei mai mari parti a tarii din cauza efectelor combinate ale celor doua fenomene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )