Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trafic restrictionat in Bucuresti din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

B1 B1,
Trafic restrictionat in Bucuresti din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat, miercuri, in centrul Bucurestiului, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, relateaza Mediafax. Protestatarii or merge in mars din. continuă pe B1

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din ...

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in centrul Capitalei, din cauza protestului sindicalistilor din transporturi si servicii publice, care vor merge in mars din Piata Victoriei pana in Piata Constitutiei, pe traseul Calea Victoriei, Bulevardul Natiunile Unite, Bulevardul Libertatii, transmite Mediafax. Protestul organizat de Federatia Sindicatelor din Transporturi, Transloc si Servicii Publice ATU - Romania, la care sunt anuntati aproximativ 4. 000 de sindicalisti, va incepe la ora .

Statul pierde cat bugetul Sanatatii pe doi ani din cauza evaziunii.

Guvernul se declara neputincios in privinta stoparii marii evaziuni fiscale, din cauza careia se pierd in fiecare an 15 miliarde de euro. Introducerea unui nou impozit forfetar, inventat zilele trecute si adresat micilor intreprinzatori, este din acest motiv o optiune ciudata. Romania pierde anual din cauza evaziunii fiscale 15 miliarde euro, adica suma care ar intra suplimentar la buget daca Guvernul ar reusi sa aduca la 45% din PIB, cat este media in UE27, de la actualul nivel de 34% din .

Sudul Japoniei, sub alerta speciala din cauza taifunului Man-yi: Ameninta centrala Fukushima

Sudul Japoniei a fost plasat sub alerta speciala din cauza taifunului Man-yi care, luni dimineata traversa acesta tara, centrala Fukushima pregatindu-se sa infrunte fenomenul violent, relateaza AFP.

TRAGEDIE in Mexic: Cel putin 21 de morti din cauza unei furtuni tropicale si a unui uragan.

Cel putin 21 de persoane au murit, iar alte peste 8. 000 au fost evacuate din cauza intemperiilor provocate de furtuna tropicala Manuel, venind dinspre Oceanul Pacific, in timp ce de uraganul Ingrid, la Golful Mexic, era asteptat cu infrigurare in statul Tamaulipas, unde urmeaza sa ajunga luni dimineata, transmite Mediafax. Ploile torentiale, inundatiile si alunecarile de teren provocate de furtuna Manuel, cea mai sangeroasa de pana in prezent cu 21 de victime, au cauzat moartea a 14 persoane .

Suzuki recheama in service aproape 200.000 de masini din cauza unui senzor defect

Compania auto nipona Suzuki recheama in service 194. 000 de masini, din cauza unui senzor de airbag defect, scrie Reuters. Rechemarea vizeaza autovehicule Grand Vitara produse in perioada 2006-2011 si masini.

Business report: Statul pierde cat bugetul Sanatatii pe doi ani din cauza evaziunii; Harta trenurilor private din Romania. Cum au reusit competitorii CFR sa faca profit; Romania intervine la CE pentru a ajuta Chisinaul in razboiul vinurilor

Eficienta fiscalitatii romanesti in criza : Taxarea veniturilor versus colectarea taxelor. O comparatie cu blocul estic. Datele dintr-o analiza a Consiliului Fiscal arata ca suntem fruntasi la taxarea veniturilor populatiei si ultimii dintre fostele state socialiste acum membre UE la strangerea contributiilor sociale. Asa arata noul metrou din Bucuresti. Au aparut in premiera fotografii care prezinta modul in care va arata metroul din Bucuresti. In vara anului 2011, Metrorex a organizat o licitatie pentru achizitia a 16 noi trenuri de metrou. Desi favoritii licitatiei erau Bombardier - Metrorex avand deja in exploatare 44 de trenuri de acest tip - licitatia a fost castigata de spaniolii de la CAF.

Doi fosti traderi ai JPMorgan, pusi sub acuzare din cauza unei fraude

Doi fosti traderi ai bancii americane JPMorgan au fost pusi sub acuzare, deoarece ar fi comis o frauda cu instrumente financiare in vederea ascunderii pierderilor din tranzactii inregistrate anul trecut, care au depasit 6,2 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

Kaka va lipsi o luna din cauza unei accidentari - Brazilianul a renuntat la salariu pe perioada cat este indisponibil

Revenit la AC Milan n. r. intr-o disputa oficiala) la partida cu Torino din weekend-ul trecut), Kaka s-a accidentat si va lipsi aproximativ o luna, informeaza Gazzetta dello Sport. Pe perioada cat va fi indisponibil, jucatorul brazilian a renuntat la salariul pe care il primeste de la formatia italiana.

Haos in prima zi de scoala, in Constanta, din cauza grevei RATC.

Zeci de mii de constanteni au avut astazi parte de o supriza neplacuta. Au asteptat, de la primele orele ale dimenetii, mijloacele de transport in comun, dar acestea nu au sosit. Soferii Regiei Autonome de Transport in Comun Constanta au intrat intr-o greva generala. Desi s-a spus ca este spontana, momentul, prima zi de scoala, pare a fi ales intentionat. La sediul regiei, soferii din schimbul I stateau in curte si-si impartaseau nemultumirile intre ei sau cu presa. Nu se mai poate asa. Nu mai .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )