Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 56 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Antena3 Antena3,
Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 56 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters. continuă pe Antena3

Bilantul epidemiei cu coronavirus din China a ajuns la 54 de decese si mii de cazuri de infectiiin toata lumea

Mai mult de 2. 000 de persoane au fost infectate, la nivel global, cu coronavirus, majoritatea fiind in China, unde 56 de oameni au murit din aceasta cauza, potrivit Reuters.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala

Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala, a decis Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) in a doua zi a reuniunii sale de urgenta. Asta dupa ce la discutiile de.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

BURSELE LUMII Investitorii, atenti in continuare la raspandirea coronavirus din China

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs mixt ieri, dupa ce China a anuntat masuri care sa stopeze raspandirea unui nou val de contaminare cu coronavirus.

Misteriosul coronavirus din China ar fi sarit la oameni de la serpi, potrivit unui studiu aparut in Journal of Medical Virology

Pe masura ce noul coronavirus face tot mai multe victime, oamenii se intreaba de unde a venit virusul? Un studiu publicat aseara de 4 cercetatori chinezi in revista Journal of Medical Virology arata spre serpi. Mai exact, spre cele doua specii de serpi des intalnite in sud-estul Chinei unde a aparut focarul): Bungarus multicinctus si Naja atra, sau cobra chineza, scriu autorii studiului.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a decis, in urma intalnirii de joi de la Geneva, ca este prea devreme sa declare stare de urgenta cu privire la noul coronavirus din China.

O femeie infectata cu coronavirus s-ar afla in Franta: Bilantul deceselor din China a ajuns la 18

Temutul coronavirus care face ravagii in China ar fi ajuns si in Franta. O femeie originara din orasul Wuhan, locul de unde a pornit epidemia, a publicat pe site-ul Ambasadei Chinei in Franta informatii prin.

Bursele din China au cea mai slaba zi din ultimele opt luni, pe fondul epidemiei cu coronavirus

Bursele din China au cea mai grea zi din ultimele opt luni, pe masura ce coronavirusul se raspandeste in toata tara, determinand oficialii sa inchida Wuhan, orasul central chinez de unde isi are originea, scrie Mediafax. Indicele Shanghai Composite din China a scazut joi dupa-amiaza cu aproape 3,2%, accelerand scaderile anterioare. Este cea mai importanta scadere procentuala a unui indice din mai anul trecut, cand presedintele Donald Trump a amenintat cu noi tarife vamale China.

Stare de urgenta in Hong Kong din cauza coronavirusului din China: Solicit tuturor cetatenilor sa ramana uniti in lupta contra epidemiei

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a decretat sambata stare de urgenta din cauza noului coronavirus din China, anuntand masuri pentru limitarea legaturilor cu zonele continentale si prevenirea.

Care este adevarata sursa a virusului mortal din China. Nu carnea de sarpe provoaca coronavirusul

Au fost formulate noi ipoteze cu privire la adevarata sursa a virusului mortal din China. Pana in prezent au fost confirmate foarte multe decese, si cazurile de imbolnavire continua, la nivelul altor tari. Epidemia de coronavirus ar fi izbucnit din provincia chineza Wuhan, fiind posibila odata cu consumul de carne de sarpe. A fost o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )