Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit in clasamentul bogatilor pe cofondatorul Microsoft

Adevărul Adevărul,
Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit in clasamentul bogatilor pe cofondatorul Microsoft

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii. continuă pe Adevărul

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Un personaj discret i-a luat locul in fruntea topului bogatasilor

Bill Gates nu mai este cel mai avut om din lume. Locul sau in fruntea topului bogatasilor a fost ocupat de Amancio Ortega, proprietarul brandului Zara, informeaza Forbes. in timp ce Gates are venituri.

Demonstratie unica in Romania: Cel mai performant asistent personal din lume, creat de romani

Cel mai performant asistent personal din lume a fost inventat de trei romani. Acest robot asistent face de toate, numai sa-i spui ce ai nevoie. Reporterul Antena 3 Gina Vacariu l-a supus la un test alaturi de.

Un fabricant de toale i-a luat lui Bill Gates titlul de cel mai bogat om din lume. Cine e miliardarul numarul unu al lumii

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii.

E oficial: Bill Gates nu mai e cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit la avere

Amancio Ortega, antreprenorul din Spania care a pus pe picioare brandul Zara, l-a depasit pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates si a devenit cel mai bogat om de pe Planeta. Actiunile detinute de Ortega la.

I se spune acul-piton. Cum arata cea mai nebuneasca practica medicala din lume - VIDEO

Inotatorii olimpici au prezentat, recent, publicului larg terapia cu ventuze, recunoscuta pentru imbunatatirea fluxului sanguin. insa exista un alt tip de medicina alternativa care arata mu.

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

Egiptul a respins o incarcatura de 63. 000 de tone de grau romanesc. Se pare ca recolta continea urme de infestare cu cornul secarei. Cel mai mare importator de grau din lume are.

in ciuda accidentarii, Federer ramanecel mai bine platit tenismen din lume. Cati bani a castigat veteranul in ultimul an

Ajuns la 35 de ani, elvetianul Roger Federer ramane cel mai bine platit jucator de tenis din lume, in ciuda problemelor de sanatate care l-au afectat in acest sezon competitional.

Beneficiara primului transplant de fata din lume a murit de cancer

Isabelle Dinoire, prima persoana din lume care a beneficiat de un transplant de fata, a murit dupa o lunga suferinta, a transmis un spital din Franta, in contextul in care mai multe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )