Libnet.ro
UNICEF

08:45

E oficial: Bill Gates nu mai e cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit la avere

Antena3 Antena3,
E oficial: Bill Gates nu mai e cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit la avere

Amancio Ortega, antreprenorul din Spania care a pus pe picioare brandul Zara, l-a depasit pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates si a devenit cel mai bogat om de pe Planeta. Actiunile detinute de Ortega la. continuă pe Antena3

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume.

Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

Egiptul a respins o incarcatura de 63. 000 de tone de grau romanesc. Se pare ca recolta continea urme de infestare cu cornul secarei. Cel mai mare importator de grau din lume are.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Un personaj discret i-a luat locul in fruntea topului bogatasilor

Bill Gates nu mai este cel mai avut om din lume. Locul sau in fruntea topului bogatasilor a fost ocupat de Amancio Ortega, proprietarul brandului Zara, informeaza Forbes. in timp ce Gates are venituri.

Cel mai mic bebelus din lume a implinit noua luni! Emilia cantarea la nastere 226 de grame

Emilia Grabarczyk s-a nascut prin cezariana la 25 de saptamani si este considerata cel mai mic bebelus care a ramas in viata, desi a fost nascut atat de prematur. Ea s-a nascut in .

Simona Halep, eliminata dramatic de Serena Williams de la US Open in urma unui meci incredibil. Cea mai buna jucatoare din lume a aplaudat-o la finalul jocului: A facut ce trebuia sa faca, sa lupte pentru fiecare minge

Simona Halep a fost eliminata din cadrul turneului de la US Open de liderul mondial Serena Williams. Halep a pierdut cu scorul de 2-6, 6-4, 3-6 la capatul unui meci excelent in care a reusit sa.

Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit in clasamentul bogatilor pe cofondatorul Microsoft

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii.

Un fabricant de toale i-a luat lui Bill Gates titlul de cel mai bogat om din lume. Cine e miliardarul numarul unu al lumii

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, ocupa de mai multi ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, cu o avere estimata in prezent la peste 77 de miliarde de dolari, insa vineri a fost depasit. Cine este cel care detine acum titlul de cel mai bogat om al lumii.

Ministrul Voiculescu, la 33 de ani: Ma consider cel mai bogat om din lume

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, are 33 de ani si se considera cel mai bogat om din lume. Declaratia a fost facuta chiar de seful de la Sanatate, sambata, la Antena 3. Ma consider cel.

Cele mai frumoase corabii din lume, in Portul Constanta. Regata Marilor Veliere ofera spectacol: muzica, dans, delicatese din Dobrogea, artizanat si artificii

Cele mai frumoase corabii din lume pot fi admirate in acest weekend in Portul Constanta. Velierele sunt la cheul Terminalului de pasageri si isi asteapta vizitatorii, cu muzica, dans, delicatese traditionale din Dobrogea, artizanat si artificii.

Demonstratie unica in Romania: Cel mai performant asistent personal din lume, creat de romani

Cel mai performant asistent personal din lume a fost inventat de trei romani. Acest robot asistent face de toate, numai sa-i spui ce ai nevoie. Reporterul Antena 3 Gina Vacariu l-a supus la un test alaturi de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )