Libnet.ro
UNICEF

21:30

De ce nu e bine sa plantezi un brad langa casa. Secretul din spatele acestei superstitii

B1 B1,
De ce nu e bine sa plantezi un brad langa casa. Secretul din spatele acestei superstitii

Potrivit datinilor din popor, bradul este un simbol al sarbatorilor de iarna, al bucurie si al prosperitatii. Cu toate astea, se spune ca nu este bine sa fie plantat cu astfel de copac langa casa. continuă pe B1

De ce nu e bine sa plantezi un brad langa casa. Secretul din spatele acestei superstitii

In ciuda faptului ca bradul reprezinta un simbol al sarbatorilor de iarna, al bucuriei, in popor se spune ca nu e bine sa-l plantezi langa casa. Superstitia spune ca bradul plantat in.

Turcul care l-a ucis pe politistul supranumit Dulaul, marturii din spatele gratiilor

Marturii din spatele gratiilor ale omul de afaceri turc care l-a ucis, acum doi ani, pe agentul-sef principal Gheorghe Ionescu, poreclit Dulaul dupa ce l-a luat pe capota bolidului sau de lux, in.

Monstrii din spatele cresterii economice: in Teleorman, doar 35% din cei apti de munca merg sa lucreze in fiecare zi

Jurnalistul Cristian Hostiuc atrage atentia, intr-un articol publicat pe zf. ro, asupra monstrilor care se ascund in spatele cresterii economice din Romania. Economia tarii noastre creste.

Adevarul din spatele hainelor Made in China. Textilele sunt produse, de fapt, in Coreea de Nord, in conditii inumane pentru angajati

Desi multe haine pe care le achitionam au inscpritionate Made in China, nu toate sunt facute acolo. Producatorii chinezi si-au indreptat atentia spre fabricile din Coreea de Nord pentru a profita de.

Explozie langa un aeroport din Marea Britanie (FOTO)

O explozie a avut loc, miercuri, langa aeroportul Southend din Marea Britanie. Pompierii se lupta cu un incendiu dupa o explozie la un hangar de aeronave de la aeroportul din Essex. Brigada de pompieri a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )